Random journal

My new ring!  I search out so many stores for one like this!
 Looking at this makes me very happy :) I feel so at home..
My best friend and me on our way to Primark 2 weeks ago
New in: Clinique pore minimizer (My T-zone is shining very quick.. so this is a good solution.
Clinique body scrub and eye make-up remover.
New bag, Fell in love with this colour.. prefect for spring/summer!
And old picture.. reminds me of wearing red lips again.
Another detail of my place..I really love these!

Reacties

 1. Hele leuke foto's en wat een mooie ring hier ben ik ook al super lang naar op zoek. Volgens mij is hij van de River island klopt dat? En is de tas van de Primark want daar ga ik morgen heen dan weet ik een beetje wat ze hebben ;).
  Leuke nieuwe lay-out trouwens.
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Thnx Robin! Ja moeilijk te vinden.. maar liep er zo tegen aan! Bij River Island idd.. De tas komt uit een boetique.
  thnx!
  Heel veel plezier morgen bij Primark!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks hadden best veel leuke dingen was in zaandam geweest viel zeker niet tegen. Heb ooo shoplog van opgenomen staat op mijn site ;) had daar ook je zwarte kraag gezien haha. Ik heb trouwens van kiehls de lipbalm gehaald super fijn. Wat kan je verder nog aanraden heb je de moisturizer geprobeerd toevallig? Want ik ga zaterdag 21 naar beautygloss party en dan ga ik nog even langs de bijenkorf begin al helemaal verslaafd te raken haha. De proefjes die ik heb mee gekregen waren ook echt lekker ;) xoxo

   Verwijderen
 3. Beautiful pictures! the ring and the orange bag are awesome!! You look great on the pictures! Love your glitter clutch:)

  Hope you visit me on my blog
  fashionobsession-mieni.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. love the ring.Leuke blog heb je. I,m a follower now


  xxx maruschka
  www.girlmeetsaccessories.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Shirin Ananda Dias27 juni 2012 om 18:07

  Buddha goes Paris <3

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

IDM newborn fotografie

INSTAGRAM