WIN: Clawbracelet by comegetfashion.com


Ladies, Ik heb een leuke winactie voor jullie! In samenwerking met de website www.comegetfashion.com mag ik deze geweldige claw armband weggeven. Op deze website kun je leuke kleding en accessoires volgens de laatste trends vinden voor een leuke prijs. Ik heb deze persoonlijk voor één van jullie uitgekozen. Stoer maar ladylike tegelijk;)
Hij is in de kleur roségoud net als het prachtige horloge wat ik heb besteld van de website.
Nee, geen hele lijst met voorwaarden. Het enige wat je hoeft te doen is de Facebook pagina van comegetfashion te liken, en mij laten weten dat je meedoet in een comment.
Vergeet niet je e-mail te vermelden! De actie loopt tot 1 mei.
Goodluck ladies! XXX

Follow on Bloglovin

Reacties

 1. Ah, wat een mooie armbanden zeg! Die zou ik graag aan mijn collectie willen toevoegen. Ik doe zeker mee :) Ik heb de facebookpagina geliked en mijn e-mailadres is: Nicole.vanroekel [at] Hotmail . com. En nu maar hopen dat ik win :) Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw wat een mooie armbanden! Die zou ik ook wel graag willen, ik heb de facebook pagina geliked en mijn e-mailadres is Sabine_Poort_95@hotmail.com

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super gaaf ik doe mee! Ik heb de FB pagina geliked (: (Linda de Zoete)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Keitof! Ik like de pagina al, en bij deze doe ik mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wauw! super leuke actie! Ik doe dan ook zeker mee, is echt mijn stijl! Mijn e-mail is : orlysenden10@gmail.com
  Groetjes Orly

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

IDM newborn fotografie

INSTAGRAM