Life in Instagram

 NL: Op mijn nachtkastje. Ik word er helemaal blij van als ik er naar kijk! | Zo blij met deze nieuwe editie les beiges bronzer van Chanel. | Bloemen! Ik koop vaak bloemen. Deze waren heel bijzonder. Ze kwamen heel mooi roze uit en daarna werden ze geel.
ENG: On my night Cabin. I become happy just looking at it! | Happy with this new edition les beiges bronzer from Chanel. | Flowers! I buy them very much often. These were very special. First they came out pink very pretty and then they became yellow.
 NL: OOTD (outfit of the day) | Deze gouden nagel lak van Yves Saint Laurent ik hou er zo van! | Deze blauwe in combinatie met deze stoere ring.. helemaal leuk.
ENG: OOTD (outfit of the day) | I loveee this golden nail polish from Yves Saint Laurent! | This blue nail polish with this ring I love the match.

NL: Bedankt Inglot! Tijdens de persdag van het PR bureau die oa Inlot vertegenwoordigd had ik met de meiden overlegd wat ik zou kunnen reviewen. Heb een hele oog look gekregen. Binnenkort meer! | Moeder dag! Ik vond deze zo leuk. | Selfie.
ENG: Thanks Inglot. At the press day from the agency that presents Inglot, I've disscust about what I should review about the brand. They've send me a whole eye look. More soon! | Mothers-day. I really liked this picture. | Selfie.

NL:  In de Jo Malone store Amsterdam. | Deze heerlijke geuren kreeg ik mee naar huis. | Aanwinsten van de Loreal summer sale.
ENG: In the Jo Malone store Amsterdam | I came home with these lovely fragrances. | The stuff I've bought at the Loreal summer sale.
Follow on Bloglovin

Reacties

Een reactie posten

IDM newborn fotografie

INSTAGRAM