My order at Hairworldshop.nl

NL: Mijn eeuwige verslaving houd maar niet op. Ik vind het heerlijk. Tijd om weer eens wat nieuwe producten van het merk te proberen (Wat is er nog over?..) Ik dacht laat ik eens voor de light versie gaan om te kijken wat het verschil nou echt is. Ik besloot voor de "treatment light" te gaan en de " Molding cream"
ENG: My shameless addiction does not stop. I love it. It was time to try out some new products ( what's there left?..) I thought it would be a good idea to go for the "treatment light" and the "Molding cream"
NL:Dit product is vrij recent toegevoegd aan het assortiment. Ik zocht al enige tijd een product als deze. Een verzorgende crème die wat dikker is en wat body geeft aan het haar. Heerlijk!
ENG: This is a recently launched product that's added to the assortment. I was looking for a product like this for a while. A nourishing products that's a bit thicker than normal and gives the hair more body.
 NL:Ik moet eerlijk toegeven dat ik de gewone treatment lekkerder vind voor mijn dikke stugge haar. Ik moet hier van meer toevoegen.
Alsnog verkies ik deze natuurlijk boven alle andere serums die ik heb. 

Ik bestel hier graag omdat je punten opbouwt, de beste prijzen gehanteerd worden  en er veel fijne merken verkocht worden!

Wat zijn jullie favorieten van Moroccanoil?
 ENG: I must honestly say that I prefer the normal treatment. It's better for my stick hair. I need to add more of this product now. Ofcourse I still prefer this treatment above every other treatment.


Follow on Bloglovin

Reacties

IDM newborn fotografie

INSTAGRAM