The Body Shop: Raspberry body scrub


NL: Is het jam? Of is het echt een product voor het lichaam? Het duurde dan ook even tot ik ook echt overtuigd was dat het echt een lichaamsproduct is.

 ENG: Is it jelly? Or is it really a product for the body? It took a while until I was really convinced that it really is a body product.
 
NL:Zodra je de pot opent komt je  een heerlijke zoete geur tegemoet.  Persoonlijk houd ik wel wat meer van een grove scrub.
Superleuk ook om als cadeau aan iemand te geven!

Met ronddraaiende bewegingen over vochtige huid masseren om de circulatie te bevorderen. In bad of onder de douche afspoelen. Voor optimaal effect 2 à 3 maal per week gebruiken.

ENG: Once you open the jar you get a delicious sweet smell accommodate. Personally I prefer a bit more of a coarse scrub.
Super Nice also to give as a gift to someone.

Circular motion on wet skin massage to promote circulation. Wash in the bath or shower. For optimal effect, use 2 to 3 times a week

    Special edition
  Prijs: €15,00 (200ml)
Follow on Bloglovin

Reacties

  1. Ik ben zelf fan van de blueberry en de shea scrub. :) De blueberry scrub heeft dezelfde structuur als de frambozenscrub en die met shea is dan weer net wat ruwer.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

IDM newborn fotografie

INSTAGRAM