Chanel Le Vernis "Sweet lilac" and "Eastern light"


NL: Dollll op de  nieuwe collectie nagel lakjes van de zomer collectie van Chanel. De persfoto's hebben jullie al kunnen zien maar ik heb 2 kleurtjes mogen ontvangen. "Sweet lilac" en Eastern light". 
ENG: Love the new nail lacquer collection Summer collection from Chanel. The press photos you have already seen, but I have received. 2 colors "Sweet lilac" Eastern and light ".

NL: Mijn absolute favoriet! Sweet as it sounds. Ik heb er de hele week al mee rond gelopen. Dit past echt bij mijn bruine huidskleur.
ENG: My absolute favorite! Sweet as it sounds. I've been walking around with it all week. This really suits my brown skin.


NL: Wit. Nieuw.Trend. Even wennen? Lekker zomers en ik zie het al veel voorbijkomen so it was just a matter of time voor mij om me er maar eens aan te wagen ;) Mocht je het te heftig vinden dan kun je hem altijd nog voor een French Manicure gebruiken.
ENG:
White. New.Trend. Getting used to it? Very summery and I've been seen this trend going on a lot so it was just a matter of time to try it myself ;) If you find it too heavy you can still use it for a French Manicure.
23,00 limited edition.

Follow on Bloglovin

Reacties

IDM newborn fotografie

INSTAGRAM