New in: Marc by Marc Jacobs wallet

 NL:  Bij toeval kwam ik deze beauty tegen. Op Schiphol op weg naar Barcelona. Ik moest voor het eerst alleen vliegen (mijn vriend was er al voor werk enkele dagen) en was aardig zenuwachtig. (achteraf viel het reuuuuuze mee natuurlijk!) Na dat alles goed was gegaan met bagage inchecken en door de duane komen besloot ik eerst even wat te gaan eten en drinken. Ik kreeg geen hap door mijn keel maar dat kleine flesje wijn ging er aardig goed in. Na dat ik helemaal tot "zen" was gekomen besloot ik even bij leather goods naar binnen te gaan. Als eerste liep ik tegen de tas van deze portemonnee aan. Prachtig maar nee genoeg tassen! Toen bedacht ik me dat mijn huidige portemonnee aardig aan het uit elkaar vallen was (jaren terug  tijdens koninginnedag  een tweedehands simpel leren klip portemonneetje) en wilde al enige tijd eens een keer een wat luxere kopen. Ik liep er naar toe en was op slag verliefd. Ik was ook gelijk om maar vroeg of ze nog een nieuwe achter hadden liggen want die ze hadden liggen was licht beschadigd het leer. De dame zei nee maar liep de winkel uit naar de vestiging tegenover en heeft daar een nieuwe voor me opgehaald. Inpakken en wegwezen! Het heeft ongetwijfeld flink gescheeld qua kosten als dat ik hem buiten het vliegveld gekocht zou hebben. En nee het was geen impuls aankoop (hallo enthousiasme door de wijntjes!) want ben er nog steeds zo ontzettend blij mee! Hij is niet te groot en pakt lekker in de hand.  Hopelijk kan ik er jaaaaren mee voorruit.

 ENG: By chance I came across this beauty at. At Schiphol airport on my way to Barcelona. It was my first time to fly alone (my boyfriend was already working for a few days there) and I was kind of nervous. (Afterwards for nothing of course!) After all that had gone to check luggage and get through the security well I decided to go sit first to eat and drink. I could not anything trough my throat but that little bottle of wine went pretty well. After I was completely relaxed, I decided to go inside leather goods. First I ran into the bag of this wallet. Lovely but I have enough bags! Then I realized that my current wallet nice to off was falling apart (years back during Queensday, this simple leather purse) and wanted to buy a more luxurious one for once a. I walked over and fell in love. I  asked if she still had are new product behind because it was slightly damaged leather. The lady said no but ran out of the store to the establishment opposite and came with a new one for me! I'm pretty convinced that the price was much better because of buying it at te airport. And no it was not an impulse purchase (hello enthusiasm by the wines!) because I am still so very happy! He's not too big. Hopefully I can use this one for years.
 NL: De kleur is oud roze met gouden details.
ENG:  The color is old pink with golden details.

Follow on Bloglovin

Reacties

Een reactie posten

IDM newborn fotografie

INSTAGRAM