AVEDA SMOOTH INFUSION NATURALLY STRAIGHT + WINACTIE

Aveda heeft een lijn ontwikkeld voor de (iets) gekrulde haarsoort waardoor je haar op een natuurlijke manier wat gladder word. Dus geen gedoe met heette haar tools of chemische treatments. Nee gewoon met natuurlijke producten!

Een tijdje geleden vlak voor mijn korte trip naar Barcelona werd ik uitgenodigd voor een behandeling. Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen! Heerlijk en heel verrassend! Ik heb natuurlijk enorm krullend haar dus ze de dame die mijn haar deed heeft de föhn en tang ook gebruikt anders krijg je mijn haar nooit zoooo stijl na 1 behandeling. Maar joh wat was mijn haar mooi stijl. Ongelofelijk. Met een hele andere look ging ik naar Barcelona. 
Maar ook nu ik weer gewoon krullen heb gebruik ik het om mijn pluis tegen te gaan en de krullen wat te laten uitzakken. De krullen zitten mooier op deze manier. Ook vind ik Aveda fijn omdat het een natuurlijke producten zijn.
De Smooth Infusion productlijn:

 Style prep smoother: Beschermt het haar tot 12 uur lang tegen vocht en legt de basis voor langdurig glad en stijl haar. Bereid het haar voor op het gebruik van stylingtools.

Shampoo: Reinigt het haar op een milde wijze, verzacht en vermindert pluis.
Conditioner: Voor dagelijks gebruik. Maakt het haar zachter, verzorgd en vermindert pluis.
Glossing Straightener: Breng het aan na het gebruik van de shampoo, conditioner en style-prep smoother. Maakt het haat stijler en laat een schitterende glans achter, terwijl het wordt beschermd tegen hittebeschadiging door gebruik van föhn of stijltang.
New: Naturally Straight. Lichtgewicht creme die actief krullen losser maakt. Het haar wordt stijler na ieder gebruiksmoment. Het beschermd tegen pluizig haar als gevolg van een vochtige omgeving. Tevens veilig voor gekleurd haar.


During the treatment!
Relax..
What a difference!
WINACTIE! Ik mag 5 stuks van de Aveda Smooth Infusion Naturally straight ter waarde van €28,- weggeven.
Heb jij krullend haar?!  Je hoeft er maar 2 dingen voor te doen.
En laat  hier in een comment weten hoe dol jij bent op je krullen en waarom?
De actie loopt precies een week daarna zullen de winnaars bericht krijgen per mail.Follow on Bloglovin

Reacties

 1. Hi, Ik doe graag mee met de winactie! Ik ben dol op mijn (krullende) haar omdat ik het in elke stijl kan dragen die ik wil en mijn kapsel kan aanpassen aan mijn humeur. Wil ik krullen dan draag ik mijn haar los, wil ik steil haar of vlechtjes dan kan dat ook. Dit product van Aveda zou ik graag uitproberen omdat het mij nooit echt goed lukt om mijn haar heel steil te krijgen en te houden zonder dat ik last van pluis krijg. Wellicht lukt het met dit product wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi! :) Zelf heb ik behoorlijk stijl, dun (en onhandelbaar) haar dat ik in laagjes heb laten knippen om krul naar binnen te krijgen. Mijn hooft is namelijk smal/ovaal waardoor volume me goed staat. In het verleden heb ik mijn haar permanent laten krullen bij de kapper. Hier werd het echter heel droog en pluizig van.
  Graag zou ik het product van Aveda willen proberen omdat mijn haar wel een boost kan gebruiken na lange periodes van dagelijkse volume in mijn haar te fohnen en de uiteinden naar binnen te straighten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb niet echt krullend haar. Ook niet steil. Iets er tussenin. En ik zou eigenlijk toch liever het een of het ander hebben. Dus eigenlijk ben ik niet zo heel blij met "mijn krullen". Maar wie weet wat er nog van te maken valt met de juiste producten.... Aveda is trouwens wel een merk waar ik heel benieuwd naar ben.
  sepia [at] home . nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik heb golvend haar en eigenlijk dezelfde mening erover als anita
  facebook geliked; zoe louwerse
  zoe2308@live.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik doe mee I LOVE MY CURLIESSSSSSSSSS

  x carmen

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

IDM newborn fotografie

INSTAGRAM