GOSH VELVET TOUCH LIPSTICKS FALL/WINTER 2014

 NL: Prachtig vind ik de nieuwe collectie lipsticks van GOSH! Ik heb 5 verschillende kleuren en je kunt wel raden welk gelijk tot mijn favoriet werd bekroond?! 158 "forever yours". Ik kan het geen roze geven maar ook geen rood. Hij zit er echt precies tussen in. Wat me helemaal positief verbaasde is de kwaliteit van deze lipsticks. Ongelofelijk! Heerlijke creamy, lang houdend, verzorgend (vitamine E) en intens. Ik liep dagen lang met dezelfde kleur en kreeg aardig wat complimentjes. De strakke uitstraling spreekt me aan en qua prijsklasse zijn deze lipsticks natuurlijk aantrekkelijk. De collectie bevat mooie kleuren voor dagelijks gebruik. 


 ENG: I love the new collection of lipsticks from GOSH! I've got 5 different colors and can you guess which one is my favorite?! #158 "forever yours". I can't call it pink but not red either. Its really in-between. What really surprised me is the quality, wow! Very creamy, long lasting, moisturizing (vitamin E) and intens. I wore this color for days and I got complimented for it. I love the packaging and of course the prince range is very attractive. The collection has different colors for daily use.


Swatches! #161 sweetheart, #158 Forever yours, #155 Innocent, #162 Nude, #156 Romance.
Price: €9,49
Now in stores.

Follow on Bloglovin

Reacties

IDM newborn fotografie

INSTAGRAM