MEDAVITA


 NL: Een tijd geleden tijdens een persdag werd ik min of meer geïntroduceerd met het merk Medavita. Dit merk zou binnen de kortste keren aansluiten bij dit PR-bureau. Vol enthousiasme kreeg ik te horen dat dit Italiaanse merk niet alleen super goed voor het haar is maar juist ook de focus legt op de hoofdhuid. De producten bevatten essentiële oliën en ultra-zuivere plantaardige extracten. Fijn! Aangezien mijn hoofdhuid mega gevoelig is en snel kan jeuken (als ik het een dag niet was) Ok ik gebruik ook veel verschillende producten iedere dag in mijn haar ( ongeveer 5/6) maar goed desondanks was ik opzoek naar iets wat en goed is voor mijn haar en zeker voor de hoofdhuid. Hello Medavita! Ik kreeg enkele samples achteraf toegestuurd om uit te proberen en ik kan je vertellen, een liefhebber ben ik geworden. Los van het feit dat de producten lekker ruiken, mijn haar zacht, verzorgd en glanzend is heb ik echt zoveel minder last van mijn gevoelige hoofdhuid. Ik heb 2 producten waar ik iets over ga vertellen. Helaas zijn ze al zo goed als op want het was sample formaat en... ik heb ze zoveel gebruikt (lees dagelijks!)

ENG: A while ago during a press event I've got introduced to this brand called Medavita. They told me that this Italian brand is not only focussing on the hair but specially on the scalp. The products contain essential oils and ultra-pure plant extracts. Nice! My scalp is very sensitive and can itch very quickly (When I don't wash it every day). Ok I use a lot of different products in my hair (like 5/6) so I was looking for a product that's also works for the scalp. Hello Medavita! I've recieves a few samples to try and I can tell you I love them. They not only smell lovely but they make my hair so soft, moisturizing and shiny. And best of all.. a calm scalp. Two products I'm going to tell you about. Unfortunately they were sample sizes so they are almost finished. But I've used them a lot! (daily)Medavita Nutrisubstance Nutritive Shampoo.
"Intense nourishing, hydrating and soothing action significantly improves the hair’s texture, smoothing over its surface and adding body and substance. The secret is Shea butter and the Amino Concentrée complex." 

Makes my hair so soft and smooth. You don't need a lot of product to get the best result.

Medavita Nutrisubstance Nutritive Hair Mask.
"A beauty treatment which deep nourishes the hair with the intense action of Shea butter and Jojoba il, restoring lost softness, shine and body. With Amino Concentrée. " 

Yes I love this one the most. My hair is very dry and need much of extra care. This mask does the job. And my hair is so shiny afterwords.

Follow on Bloglovin

Reacties

IDM newborn fotografie

INSTAGRAM