5 YEAR BLOG ANNIVERSARY

NL: Trots! 5 jaar geleden had ik nooit kunnen bedenken waar mijn blog zou zijn. Het begon met een creatief plekje voor mijzelf om wat inspiratie te delen en nooit verwacht dat het uit zou groeien tot wat het nu is! Elke dag leer ik weer nieuwe dingen en mijn blog is erg ontwikkeld als je het begin vergelijkt met nu. De fijne samenwerkingen en leuke events maken mij blij! Ik hoop dat mijn blog nog succesvoller word en ik wil jullie allemaal bedanken voor de support afgelopen jaren. Mede dankzij jullie houd ik dit al 5 jaar vol met groot plezier! 
 Ik lees jullie reacties altijd met veel plezier en ik sta altijd open voor suggesties van jullie.
SO Thank you!
De grote give away is gisteren van start gegaan. Iedereen is welkom om mee te doen!

ENG: Proud! 5 years ago I could never imagine were my blog would be. It started with a creative platform for me to share some inspiration and never expected that it would grow into what it is today! Every day I learn new things and my blog is very developed when compared with the beginning to now. The fine collaborations and fun events make me happy! I hope my blog become even more successful and I thank you all for your support over the years. Thanks to you I hold on for 5 years full of joy!
  I read your comments always with lot of fun and I'm always open to suggestions from you guys.
SO Thank you!
The huge giveaway started yesterday. Everyone is welcome to join!

< 3

Follow on Bloglovin

Reacties

Een reactie posten

IDM newborn fotografie

INSTAGRAM