BABOR PERFOMANCE IN A BOTTLE

Fluid Limited Edition 2015

De dorstlesser: Moisture

4 x Hydra Plus Active Fluid: het werkstofconcentraat hydrateert de huid op intensieve wijze dankzij hyaluronzuur.
3 x Algae Active Fluid: het concentraat met plankton-algen-extracten verzorgt de huid met een golf van puur vocht en vitaliseert met mineralen.
7x 2ml, 19,50 Euro

"Dit is ook de set die ik getest heb! Het afbreken van het glas is wel even een kunst. De eerste keer vielen er deeltjes glas in de ampul. En dat wil je natuurlijk niet in je gezicht! 
Het voelt super lekker aan. Eerst denk je is het niet vat veel? Maar je huid neemt echt alles op! Een echte dorstlesser want mijn huid komt altijd enorm vocht te kort.Vanaf de eerste ampul ben ik hooked! Ik heb elke dag 1 gebruikt in de avond. Daarover een nachtcreme. Ze adviseren een hele maand te gebruiken. Ik zou dan vanaf week 2 om de dag een ampul gebruiken omdat ze wel heel geconcentreerd zijn."

De time-out: Anti Stress

5 x Stop Stress Fluid: wilde indigo laat de huid in stresssituaties minder gevoelig reageren en vermindert roodkleuringen en irritaties.
2 x New Skin Fluid: het lipiden-repair-complex regenereert de lipidenmatrix op snelle en effectieve wijze en versterkt zo de huidbeschermingsbarrière.
7x 2ml, 24,50 Euro

De vitaminebom: Multi Vitamin

3 x Revitalizing Oxygen Fluid: ingekapseld zuurstof vitaliseert en activeert de celstofwisseling.
4 x Multi Active Vitamin Fluid: een vitaminecocktail die de huid uitgebreid verzorgt en haar helpt zich te herstellen.
7x 2ml, 20,50 Euro

De frisheidskick: Vitality

5 x Triple Booster Fluid: Epocyl 2.0 “reboost“ de voor de jeugdige uitstraling verantwoordelijke huidfuncties met drievoudig effect: de barri√®refunctie, de huidvernieuwing en de vochtopslag.
2 x Collagen Booster Fluid: een specifiek tripeptide activeert de huideigen collageensynthese. Polysacchariden leggen zich als een verstrakkend net op de huid.
7x 2ml, 30,50 Euro

De tijdreis: Lifting

2 x Collagen Booster Fluid: een specifiek tripeptide activeert de huideigen collageensynthese. Polysacchariden leggen zich als een verstrakkend net op de huid.
4 x 3D Lifting Fluid: werkt drievoudig tegen de tekenen van de tijd: rimpeltjes worden verminderd, het weefsel wordt verstrakt en de contouren worden verstevigd.
1 x Lift Express Fluid: een neuro-receptor peptide vermindert zichtbaar de rimpeldiepte van gravitatie- en mimische rimpels. Een hoogwaardige polymeermatrix in combinatie met een micro rode algenextract maakt rimpels met een onmiddellijk effect glad en beschermt tegen vochtverlies.
7x 2ml, 31,50 Euro

Follow on Bloglovin

Reacties

IDM newborn fotografie

INSTAGRAM