DE BLIJE DOOS/ THE HAPPY BOX (DUTCH)

 Gratis spullen, wie houd er niet van?! Niet alleen ziet deze box er mooi en strak (en blij toch ook wel he) uit maar de inhoud is ook nog eens top. Luxe producten voor de baby van de juiste merken met de waarde van ongeveer €45 geloof ik. Gewoon handige dingen! Geloof me je hebt nog echt geen idee wat je allemaal aan moet schaffen: Sudo creme? Wat is het beste flesje, hoe lang doe je met een speen en welke merken zijn veilig?
Geloof me, uitzetlijsten zijn helemaal angstaanjagend ("Wat veel!, hydrofiele luiers?")
Lang leve internet en een hoop tijd nemen om je erin te verdiepen.
Thank God voor deze leuke boxen. Ze helpen je wat op weg en het is ongelooflijk leuk om deze gewoon te krijgen en uit te pakken. Ook heb ik de Etos en Kruidvat boxen nog in de aanvraag. Die hebben alleen eigen merk dus ik weet nu al dat deze favoriet is ;)
Totaal niets gesponsord maar ik dacht het is leuk om te laten zien wat er nou in zit. Dat kun je nergens van te voren zien maar je bent toch verdomd nieuwsgierig. Voor de toekomstige moeders die er momenteel een in de aanvraag hebben.: Spoiler allert!
Hij kan ongetwijfeld wat veranderen door de tijd heen.

 (De chocolaatjes en kaartje zit er niet in) Hieronder kun je zien en lezen wat er wel in zit: 
 Pampers: De enige echte. Voor pasgeboren baby's (ja ze bestaan nog in maten ook blijkbaar ..;)) En daar kun je niet genoeg van hebben natuurlijk. Philips Avent fles: Voor echt de allereerste maandjes. Bibi Speen: Handig! Ik had er toevallig net 1 gekocht met de tekst " Papa is the best" maar deze is ook leuk. Je weet nooit hoe vaak je zo'n ding kwijtraakt of gewoon op is. Sudocrem: Wat ik moet geloven van vriendinnen: Wondermiddeltje tegen kloofjes en droge huid. Zowel voor je baby als jijzelf. Sokjes: Fijn en nooit genoeg hiervan. Jordan tandenborstel: Lief zie je het al voor je de eerste tandjes? Wel roze/paars dus echt voor een meisje. Dit hadden ze beter unisex kunnen maken. Gilette scheermes voor mannen: Leuk dat ze er iets voor vaders in doen. Handig en die komt altijd wel van pas! Bavaria Radler bier: Ik ben echt geen bier liefhebber! Helaas. Wel leuk dat ze eraan gedacht hebben. Een Jilz 0%had mij blijer gemaakt! Heel veel kortingsbonnen. Handig en daar zullen zeker enkele van gebruikt worden. Jammer dat er niets van Zwitsal in zit. Zwitsal heeft sowieso geen gratis boxen wat ik al met al toch wel gek vind.

Follow on Bloglovin

Reacties

IDM newborn fotografie

INSTAGRAM