COLGATE MAXWHITE EXPERT WHITE

 Witte tanden. Iets wat iedereen wel wil! Bleken is gelijk zo'n heftige behandeling voor je tanden en voor veel mensen dus ook een te grote stap (zelf ook wel eens aan gedacht maar nooit echt gedaan)

Colgate komt nu met een gel pen!

Hoe werkt het?

Neem de pen uit het handvat van je tandenborstel. Draai 2 keer aan de doseerknop aan de onderkant van de pen en breng het product eerst op je boventanden en daarna op je ondertanden aan. De whitening gel kan ook op afzonderlijke tanden worden aangebracht. De gel hecht zich aan je tanden voor een sterker effect, maar is nauwelijks zichtbaar en verdwijnt na een poosje vanzelf. Droog de pen met papier af en stop deze terug in het handvat. Het duurt slechts enkele seconden en je bent klaar!

Colgate presenteert Max White Expert White™ tandpasta met waterstofperoxide. Het is onderzoekers van Colgate gelukt om waterstofperoxide in een tandpasta te stabiliseren. Waterstofperoxide is een actief ingrediënt dat door tandartsen wordt gebruikt om tanden te bleken.

Max White Expert White™ tandpasta is klinisch getest. Al vanaf de eerste dag dat je het gebruikt, werkt het tegen verkleuringen en al na 5 dagen zijn je tanden zichtbaar witter. Na 4–8 weken zijn diepe verkleuringen onder het glazuur van je tanden significant verminderd.

De knappe meiden Yara en Anna lanceerden onlangs het product tijdens een event. Heb er nog een klein kliekje van ;)Mijn ervaring: Ik moet wel zeggen dat ik het niet prettig vindt aanvoelen de gel het is een beetje stug en je wil het gelijk uitspugen naar mijn gevoel. Je merkt na enkele weken dat je tanden iets witter ogen maar toch doe ik het niet dagelijks. De tandpasta gebruik ik wel elke dag en zie daar ook wel wat effect van! Plus punt: Voor de prijs hoef je het niet te laten. 
Colgate Max White Expert White™ Tandenborstel met Pen 1 stk. + 5 ml 12,99
Colgate Max White Expert White™ Cool Mint Tandpasta 75 ml 5,49.

Follow on Bloglovin

Reacties

  1. Gebruik je de tandpasta nog steeds en merk je echt verschil?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hi Noa! Ik gebruik hem niet meer.. Uiteindelijk vond ik het gevoel van de pasta op de tanden niet fijn.. Dus niet zo lang volgehouden tot ze spierwit waren ;)

      Verwijderen

Een reactie posten

IDM newborn fotografie

INSTAGRAM