MANICURE AND NEW AT SOAP TREATMENT STORE


"Een tijdje terug ben ik langs de SOAP treatment store geweest voor een manicure.
Heerlijk! En veel te lang geleden alweer. Ik doe het vrijwel altijd zelf en daar geniet ik ook van. Maar zo perfect als ze het daar doen kan ik natuurlijk niet tegen op. En het was vlak voor mijn vakantie dus dat kwam even mooi uit ook!
Ze hebben een prachtige gellak van OPI gebruikt en het bleef ruim 2 weken zitten.
Ik was echt enorm tevreden en wil zeker weer eens boeken!

SOAP heeft een eigen productlijn en daarbij enkele nieuwe lanceringen. Die deel ik met jullie hier onder!

Creme de la ceme handbag size €12,95
De creme de la creme is een all-over body balm, maar ook ideaal als luxe handcrème in je tas met een rijk concentraat van shea butter, arganolie, amandelolie, glycerine en vitamine A & E die erop gericht is de huid te repareren, verzorgen en hydrateren en is verrijkt met een hemelse geur.

"Heerlijk! Perfect formaat om mee te nemen en het product is lekker romig. Mijn handen zijn altijd droog of het nou zomer of winter is."

Wonder Balm €15,95
Deze alleskunner kun je gebruiken voor droge plekjes, nagelriemen, eeltplekjes, droge voeten en handen, onder je ogen, op je lippen. Door de combinatie van 100% natuurlijke vego jelly, arganolie en jojoba olie werkt het extreem herstellend en voedend. Voor ieder huidtype geschikt. 

"Ik heb altijd last van die kleine losse velletjes naast mijn nagels. Dit verminderd het zeker."

En dan hét nieuwe product: 
Mrs. Phobiac €10,95
Neem een kijkje in de collectie van de meest hardcore beauty addict en toch mist er vaak één heel belangrijk product. Want we reinigen, peelen, groomen, smeren, stylen en tweezen, soms zelfs meerdere malen per dag en gebruiken hiervoor allerlei handige beauty tools. Denk aan een foundationkwast, pincet, haarborstel maar ook de binnenkant van je make-up tasje. Hetzelfde geldt voor een (zonne)bril, telefoon en toetsenbord, allemaal voorwerpen die we veelvuldig gebruiken. Belangrijk is om deze tools en gebruiksvoorwerpen goed schoon te houden. Daar is de Mrs. Phobiac spray ideaal voor. 


BACTERIA FREE 

Naast thuis regelmatig te sprayen op beauty tools en gebruiksvoorwerpen gebruiken de SOAP specialisten Mrs. Phobiac ook in de salon. De SOAP specialisten reinigen bijvoorbeeld de nagelplaten met Mrs. Phobiac zodat de nagels perfect voorbereid zijn voordat de nagellak wordt aangebracht. Dit zorgt er dus ook voor dat deze langer blijft zitten. Tijdens facial treatments wordt Mrs. Phobiac gebruikt bij de voorbereiding en nabehandeling van huid extracties; het verwijderen van verstoppingen. Ook wordt de spray gebruikt als voorbehandeling bij de pedicures door de voeten te desinfecteren. Tot slot worden alle tools bij SOAP TREATMENT STORE, zoals tweezers en kwasten, tussentijds gereinigd met Mrs. Phobiac. Zo bevordert de desinfecterende mist het uitvoeren van de treatments optimaal en voorkomt het de groei van bacteriën die huidverstoppingen, –infecties zoals acne en -irritaties.

"Ik als dame met aardige smetvrees is natuurlijk superblij met dit product. Het is zo multifunctioneel dat ik het voor zoveel verschillende doeleinden gebruik haha! Maar ook voor na het epileren van de wenkbrouwen vindt ik het fijn om te gebruiken"

Callus Killer €18,95
De beste voetscrub want de combinatie van salicylzuur, fruitzuren, melkzuur en vermalen puimsteen werkt geweldig. Het verweekt eelt en droge huid waardoor dode huid makkelijk verwijderd kan worden. En de geur? Die is heerlijk fris.

"Perfect voor de voetjes. Ik scrub altijd als ik een voetbad voor mijzelf klaarmaak.
Heerlijk vindt ik dat! Ook mijn vriend doe ik hier een groot plezier mee."
Locaties:

Van Baerlestraat 122 Amsterdam, T:+31 20 6730506
Spuistraat 281 Amsterdam, T: +31 20 4289660
Noordeinde 136A Den Haag, T:+31 70 3645350
Burg. Reigerstraat 34 Utrecht, T: +31 30 254645
Meent 17a Rotterdam, T: +31 10 7271047
Nieuwe Emmasingel 15A Eindhoven, T: +31 40 3333024      

Follow on Bloglovin

Reacties

IDM newborn fotografie

INSTAGRAM