CHANEL HYDRA BEAUTY

Ze staan niet alleen heel mooi in je badkamer maar ze zijn ook superfijn voor de huid die wel wat hydratatie kan gebruiken! En ja dat kan mijn huid altijd wel. Ik gebruik altijd een serum en een dagverzorging en zelf voor de nacht ook maar dan in combinatie met een speciaal nacht-serum.
Ik heb door de jaren heen flink wat Chanel producten versleten maar qua huidverzorging had ik nog weinig ervaring. Ik heb 2 producten die waarover ik iets meer wil vertellen. De Hydra Beauty micro créme en het Hydra Beauty Micro Serum.


De Researchafdeling van Chanel loopt voorop met de technologieën van microfluïdica en creëert Hydra Beauty Micro Crème, de eerste crème met microbolletjes camelia. In het hart van deze microbolletjes blijft de zuiverheid van het camilia-extract behouden. Zodra de crème wordt aangebracht, smelten de microbolletjes en dringen ze diep door in de huid. De huid is voller, steviger en sterker en straalt van schoonheid. Ze straalt met hernieuwde kracht.

Hydra Beauty Micro Crème brengt een aangename stortvloed van sensaties op de huid teweeg: eerst fris en licht als water, vervolgens zo zacht als een crème. Voor alle huidtypes geschikt

"Heerlijk! Als je de creme zo ziet lijkt het aardig dun maar hij voedt de huid onwijs goed. Totaal geen trekkerige huid en heb ook niet het gevoel dat ik nog een extra laag moet smeren."
 (€84,-)

Hydra Beauty Micro Serum: Het eerste serum dat microbolletjes camelia bevat is gebaseerd op een exclusieve en gepatenteerde technologie die ontstaan is uit de micro-fluïdica, waardoor er microbolletjes actieve werkstof gecreëerd kunnen worden waarvan de zuiverheid bewaard blijft tot het moment van aanbrengen. De microbolletjes zijn perfect afgestemd op de huid, waarmee ze versmelten om er het kostbare extract van camelia vrij te geven voor constante hydratatie en een intens opvullend effect. De ongekende textuur biedt een totaal nieuwe zintuigelijke ervaring.

"De geur is net als de creme echt zeer aangenaam. Echt een geniet momentje! Deze laat je even 20 sec drogen/intrekken voor je de creme aanbrengt. Een perfecte combinatie"
(€84,-)

Reacties

IDM newborn fotografie

INSTAGRAM