DERMASENSATION


Bij beauty horen niet alleen beautyproducten maar uiteraard ook behandelingen! Je kan smeren wat je wil maar bepaalde ongemakken zijn alleen aan te passen door professionals. Denk aan last van acné,
ontharen, littekens in de huid, het aanpakken van cellulites etc. Wist je trouwens dat ontharen grotendeels te vergoeden is bij de zorgverzekeraar? Ook ken ik iemand die microdermabrasie voor een groot deel vergoed kreeg (een aantal eerste behandelingen).

Ik wil jullie kennis laten maken met Dermasensation ze bieden onder andere ontharingsbehandeling aan. Ze geven aan dat de soprano ice laser behandeling 100% pijnloos en veilig is voor alle huidtinten en haartypes.

Hebben jullie ervaringen met lazer behandelingen? Ik zag toch altijd een beetje een drempel maar inmiddels is het steeds normaler en zijn de prijzen ook steeds gunstiger.
Elke keer zorgen maken als je op het strand bent of je wel glad bent en je ieder haartje mee hebt gepakt.
Dagelijks scheren kost ook veel tijd en moeite. Ik ben er natuurlijk aan gewend maar het idee dat ik dit nooit meer zou hoeven doen is natuurlijk wel heel fijn! Ook kan de huid soms na het scheren wat gevoelig en geirriteerd raken. Komt dit jullie bekend voor? Het kan dus ook gunstige oplossing zijn.


(voorbeelden resultaat van Dermasensation)

Meer informatie kun je vinden op: www.pijnlooslaserontharing.nl & www.dermasensation.nl
Of via Facebook .
Zie bieden ook aan gratis proefbehandeling laser-ontharen aan lees ik!
Reacties

IDM newborn fotografie

INSTAGRAM