FOUNDATIONS

Let's talk about foundations! Ik schrijf wel regelmatig reviews maar besefte me dat ik eigelijk nooit een artikel met meer foundations naast elkaar gezet beschreven had. Hoognodig tijd dus!
6 favoriete foundations van verschillende merken met verschillende prijsklassen (midden tot high-end)
Een paar die ik al langer gebruik, een paar nieuw. Lees mee!


NARS Sheer Glow foundation Cadiz med-dark 3.
Voor mij de meest nieuwe in mijn stash. Gekocht onlangs in Barcelona bij de Sephora.
Daar al begonnen met testen en ik moet zeggen dit is zeker mijn nieuwe favoriet. Mijn huid ziet er flawless en photo-ready uit. Voor het uitgaan ook zeker goed geschikt! Medium coverage.
Het enige wat ik zeer onhandig vindt is dat de applicatie heel handig is. Geen pompje of iets.. gewoon de glazen fles op de kop houden...dit kan beter!


Bobbi Brown Foundation Stick 6 Golden
Ik was al jaren erg nieuwsgierig naar deze. Ik had hem met name gekocht omdat ik hem voor reizen handig vond. Wel is hij vrij dik en dat had ik niet zo verwacht. Dus voor het najaar geef ik hem opnieuw een kans. Ik heb eerder foundations van Bobbi Brown gehad en ik weet dat ze goed zijn.

Clinique Superbalanced Silk Foundation 16 Silk Almond
Ook zeer nieuw in mijn stash maar deze gebruik ik momenteel dagelijks voor naar werk etc. Perfecte lichte coverage en blend erg mooi in mijn huid. Ook de perfecte kleur op het moment. De SPF is een pluspunt.

L'Oréal true match foundation 8.D\8.W Cappuccino doré golden cappuccino
Mijn all-time favoriet. Niet duur en al jaren favoriet. En dan heb ik het over mijn tienerjaren toen ik begon met make-up. Altijd kom ik weer terug bij deze. Vaak koop ik deze als er een actie is van 1+1 gratis dus staat deze ook altijd op voorraad.

Sisley Phyto teint expert 4 Honey
Deze stond al een hele tijd in mijn beautykast te wachten op een perfect moment om gebruikt te worden. Hij is namelijk iets lichter dan de rest qua kleur... maar voor afgelopen winter dus perfect! Hij is iets meer dekkend dan de andere foundations in dit artikel maar ik vindt hem erg mooi!
Alsnog heel natuurlijk en hij blijft lang zitten. Langer als ieder ander.

M.A.C Waterweight Foundation nc 45
Helaas heb ik deze in een te donkere tint gekocht waardoor ik hem moet mengen met een lichtere om hem te kunnen gebruiken. Wat ik wel fijn vindt is dat het een SPF bevat.
De lichte structuur is fijn. Normaal kocht ik altijd de face-and-body foundation van M.A.C. en zal die wel eerder weer kopen dan deze.

Reacties

IDM newborn fotografie

INSTAGRAM