LIFE IN INSTAGRAM

 Alweer een tijdje geleden.. nodig tijd voor een nieuwe Instagram update! Genoeg vakantiefoto's.. lekkers.. en van Jolie! Kijk je mee?

1: Heerlijk genieten bij het zwembad. Helaas konden we er die dag nog niet in zwemmen (wegens onderhoud gesloten) maar ach even pootje baden.. moet kunnen! Jolie in haar lieve badpakje.
2: Chanel zeepjes! Ik heb ze in het toilet (eigenlijk als decoratie.. haha) staan in dit mooie houten bakje.
3:  Helemaal in mijn element met mijn "nieuwe" vintage Levi's short. Makkelijk zo even met een bikinitop erboven.
 4: Deze jurk blijft favoriet! Je hebt hem al vaker voorbij zien komen en dat zal zeker de volgende zomer weer het geval zijn. 5: Avocadotoast, heerlijk. Iedere ochtend was dit ons ontbijt in Barcelona. Op ons veranda en zelf gemaakt. Ieder ochtend liep een van ons even langs de bakker en de biologische groenteboer. Het stokbrood was normaal geprijsd maar we kochten er ook een brood en die bleek 8 euro te zijn. Voor een brood! We kwamen er achteraf achter..het bleef de grap van de vakantie en we noemden het daarna ook juwelier. (LOL) 6: Snoep. Hoe leuk is dit potje met zelf geselecteerd snoep? Happy pills for sure.
 7: Ook hadden ze lekkere gebakjes in Barcelona. De Franse madeleines. Ze zagen er lekkerder uit dan dat ze waren... 8: Selfie. Ik had een 'good hairday" 9: Nieuwe favorite lakjes van ESSIE. Her artikel heb ik hiervan al kunnen lezen.
 10: Een nieuw shirtje gekocht bij Zara 11: Hoe lekker zien deze er uit! Ik spotte ze in een etalage. Heb nog spijt dat ik niets geproefd heb. 12: Love letters from Monsieur Big. Een heel leuk pers pakket ontving ik van Lancome met een aantal nieuwe producten. Ik ben echt fan van de mascara.
 13: Familiefoto! Hoe leuk is deze? ik wordt er heel blij van als ik er naar kijk. 14: Mijn nieuwe Furla tasje en mijn nieuwe schoenen van Toms. Pink it is.15: Hier wordt ik toch ook een potje blij van. Hoe lief! Hij weet haar altijd zo aan het lachen te maken. Smelt..

16: Details of the day. Deze nieuwe stippenbroek kocht ik bij Zara in Barcelona. Asos top, tasje erbij en een paar flats en je bent klaar. 17: Matching ladies! In het roze en donkerblauw. 18: Dit kleurtje van OPI vindt ik zo mooi! Hij heet "Time for a napa" en is van de nieuwste zomer collectie die California Dreaming heet.

Nu ben je weer helemaal up-to-date!

Reacties

IDM newborn fotografie

INSTAGRAM