BUMBLE AND BUMBLE


Eindelijk is het merk Bumble and Bumble vol op te verkrijgen in Nederland!
Ik kocht wel eens een mini product bij de Sephora als ik in Barcelona was bijvoorbeeld. Maar echt goed uittesten was er voor kort niet bij. Laatst was er een leuk lanceringsevenement en kreeg ik alle in's en outs te horen van het merk. Ook kreeg ik een kleine touch-up.
Thuis ben ik een aantal producten gaan uitproberen.Bumble and bumble Surf Infusion is een zout-in-olie innovatie. Deze spray bevat een combinatie van tropische oliën en zeezout voor een zacht en nonchalant strandkapsel met glans. Geschikt voor iedereen die op zoek is naar echte strandlokken maar ook voor de droge haartypes. "Ik was altijd wat bang voor producten met zout omdat mijn haar al droog en stug is maar omdat deze ook olie bevat durfde ik de test wel aan. En ik ben blij verrast! Mijn haar blijft zacht en glanzend maar de beach look is zeker te zien. Als ik deze spray erin doe en het Föhn zitten mijn krullen meer dan goed."

Hairdresser's Invisible Oil Balm-To-Oil Pre-Shampoo mask is een fluweelzacht masker. Het masker wordt vloeibaar in de handen en geeft zes oliën vrij die uitgedroogde haarpunten weer zacht maken. Voor droog tot zeer droog haar. Gebruik dit masker op droog haar voor het wassen met shampoo, één keer per week. "Een product voor mij nog geheel nieuw want een masker gebruiken vóór het wassen? Toch heeft mijn voorkeur om een masker na de shampoo te gebruiken. Deze is ook vrij stug.

Hairdresser's Invisible Oil Primer

Bumble and bumble Hairdresser’s Invisible Oil Heat/UV Protector is een primer voor medium tot dik haar. Fijn haar kan verzwaard worden. Deze primer zorgt ervoor dat het haar perfect wordt voorbereid op styling. Heeft een beschermende werking tegen UV-stralen en tegen de hitte van stylingtools. Bumble and bumble Hairdresser’s Invisible Oil Heat/UV Protector zorgt er ook voor dat haarbreuk wordt tegengegaan. Ideaal voor droog en breekbaar haar. Maakt het haar handelbaar en zacht.
*Perfecte voorbereiding op styling
*Maakt het haar handelbaar en zacht.
*Biedt bescherming tegen UV-stralen en tegen de hitte van stylingtools.
*Haarbreuk wordt tegengegaan.
"Voor mij juist fijn dat het het haar iets verzwaard. Mijn krullen mogen iets uitzakken en vervolgens beschermd worden tegen de hitte. Want als ik mijn haar los draag föhn ik het altijd met een diffuser voor mooiere krullen.


Hairdresser's Invisible Oil UV Protective Dry Oil Finishing Spray
Bumble and bumble. Hairdresser's Invisible Oil UV Protective Dry Oil Finishing Spray bevat een luxueuze mix van voedende oliën die tot de laatste druppel door het haar worden opgenomen en het zijdezacht en glanzend maken. Geschikt voor dagelijks gebruik om te verzachten, te ontwarren, pluishaar te verminderen en het haar te beschermen tegen afbreken.
"Pluis verminderen hoera! Van sommige hairspray's wordt het haar wat stug daarom gebruik ik vaak de Nivea Diamond gloss voor een glans. Maar deze is ook erg fijn!"

 

Bumble en Bumble is te verkrijgen bij Douglas.

Reacties

IDM newborn fotografie

INSTAGRAM