DERMALOGICA A PERFECT COMBO


Ik houuuuu van Dermalogica en ik ken een groot deel van hun assortiment. Maar zo nu en dan kom ik iets tegen wat ik nog niet ken en dan ben ik natuurlijk nieuwsgierig of ik daar ook zo tevreden over ga zijn. Al jaren ben ik super trouw aan de Skin Prep Scub deze heb ik al minimaal 5 keer opnieuw gekocht. Hij doet nog even goed zijn werk maar ik was gewoon even toe aan iets nieuws. Ik las positieve berichten over de Gentle Cream Exfoliant. Daarbij wilde ik graag een dagverzorging voor de tijd van het jaar gebruiken dus koos ik de Active Moist daarbij.

Gentle Cream Exfoliant
Deze exfoliant zonder korrel verwijdert dofmakende dode huidcellen en zorgt voor een drastische verbetering van de huidtextuur. Alpha en Beta Hydroxyzuren verweken samen met fruitenzymen dode huidcellen en stimuleren de celvernieuwing. Deze exfoliant is geschikt voor alle huidcondities behalve de gevoelige huid.

Gebruik: Breng een dunne laag aan op de gereinigde huid. Wees voorzichtig rondom de ogen, lippen en neusvleugels. Laat 10 tot 15 minuten op de huid inwerken. Verwijder grondig met veel warm water. Gebruik 2 keer per week.

Deze olievrije, lichtgewicht moisturizer is geschikt voor de gecombineerde tot vette huid. De makkelijk aan te brengen emulsie bevat Zijde Aminozuren en verschillende plantenextracten zoals Citroen en Komkommer die de huid hydrateren en de poriƫn te verfijnen. Vrij van synthetische geur- en kleurstoffen.


Ik ben echt onwijs enthousiast! De eerste keer na het gebruik dacht ik het is vast toeval deze gezonde stralende glow in mijn gezicht. Maar toen de tweede en ook derde keer hetzelfde effect gaf was ik overtuigd. Dit is mijn nieuwe favorite combinatie van Dermalogica.Reacties

IDM newborn fotografie

INSTAGRAM