ESTEE LAUDER DOUBLE WEAR HIGHLIGHTING CUSHION STICK


Estee Lauder lanceert een Double Wear Highlighting  Cushion Stick. Ik ben echt dol op highlighters en ik gebruik ze ook echt iedere dag. En deze in liquid vorm blijven ook zo lang zitten dus perfect voor een feestje. Deze is echt prachtig! Hij komt in drie kleuren en dit is de Champagne glow.

Draaien:
Na een vochtinbrengende crème aanbrengen op een schone, droge huid. Het goudkleurige dopje verwijderen en zachtjes draaien aan de onderkant van de flacon tot een druppel make-up verschijnt op het sponsje. Zit er te veel make-up op het sponsje, draai dan in de andere richting. Het product vloeit dan terug in de flacon.

Aanbrengen:
Highlighter; met de vingertoppen zachte, kloppende bewegingen maken op voorhoofd, neus, wangen en kin, of andere delen van uw gezicht die u wil accentueren.
Bronzer; met de vingertoppen zachte, kloppende bewegingen maken onder uw jukbeenderen om te contouren. Over het hele gezicht aanbrengen voor een natuurlijk gebronsde look.

Vervagen en blenden:
Zachte, cirkelvormige bewegingen maken met de vingertoppen om het product over het gezicht te verdelen, of lichtjes blenden naar de haarlijn toe.


Hier helemaal in mijn huid ge-blend. Prachtig deze glow! 

€40,75
De producten bevatten geen olie, zijn dermatologisch en geschikt voor elk huidtype.
Meer informatie vind je HIER.

Reacties

IDM newborn fotografie

INSTAGRAM