LIFE IN INSTAGRAM
1: Een selfie. Niet elke dag is mijn haar en make-up on-fleek helemaal met een baby maar dan geniet je extra van de keren als dat wel zo is. 2: Dit was echt de beste avocado-toast ever. En dat om de hoek! Het heet Gallery 3 in oud-west Amsterdam. 3: Antwerpen! Mijn vriend en ik waren even lekker een weekend in Antwerpen met z'n tweetjes. Reuze gezellig gehad. Ik hou van grote oude deuren. Dus daar moest uiteraard even een kliekje voor gemaakt worden. 4: Het toilet decoreren.. Ik vind het leuk om hier kaarsen en zeepjes etc neer te zetten. Kennen jullie dit? 5: Nog een selfie. 6: Heerlijk even in bad met wat tijdschriften erbij! 7: In Antwerpen 8: Mirror selfie. 9: Ik hou van deze geur! En de extra grote fles gaat lang mee. 10: Lipstash. Al mijn lipglosses en sticks. 11: OOTD  helaas is de fit van dit toffe shirt van Na-kd niet heel fijn.. kort en uit model.. jammer! 12: Gezellig met een vriendin een weekendje in Amersfoort geweest. Dit leuke play-suitje kocht ik bij Mango.

Reacties

IDM newborn fotografie

INSTAGRAM