TOP 5 FAVORITE HAIR PRODUCTS RIGHT NOW

Tijd om met jullie te delen: Mijn 5 favorite haar producten van het moment!
In willekeurige volgorde omdat ze geen ranking krijgen maar ik gewoon dol op deze producten ben en ze dagelijks gebruik.

Mijn krullen worden altijd net wat mooier en steviger na het gebruiken van een mousse. Deze is fantastisch en ruikt heerlijk!
Heerlijk, geen parabenen en dat soort troep. Mijn haar heeft echt extra verzorging nodig op het moment dus deze leave-in conditioner spray is echt heel erg fijn. Hij ruikt lekker natuurlijk ook. Voornamelijk spray ik deze in de puntjes van mijn haar. 
Oh wat ben ik blij dat dit merk nu vollop te krijgen is in Nederland! Onlangs natuurlijk een review over een andere lijn gedaan maar toen ik er achter kwam dat er ook nog een lijn bestond voor krullen ging mijn hart natuurlijk even een stuk sneller kloppen. En wat ziet de verpakking er leuk uit!
De geur is heerlijk en mijn krullen zien er verzorgd uit.
Ik slaap wel eens met haarmaskers in maar het is natuurlijk eigelijk de bedoeling dat je deze na 10-20 min uitspoelt. Naar mijn idee bestond er nog niets wat je 's nachts in je haar kan laten zitten. Toen ik deze van Yves Rocher ontving was ik heel nieuwsgierig. En oh wat ben ik blij verrast! Mijn haar is echt veel zachter en verzorgder. Ik heb gelijk vrijwel heel de lijn nu in mijn kast staan en hierover binnenkort meer.
Al jaren favoriet ik koop hem altijd weer opnieuw. De geur is vrij heftig maar erg lekker en biedt een fijne bescherming voor het föhnen.

Reacties

IDM newborn fotografie

INSTAGRAM