BEAUTY OF THE DAY


Pak je favoriete make-upjes die je dagelijks gebruikt bij elkaar en je hebt een prachtige flatlay!
De Nars Sheer Glow foundation is echt favoriet. Ik gebruik deze dagelijks als ik iets belangrijks heb als een event, een avondje uit etc. Je krijgt er echt een flawless look van. 
Chanel Les beiges poeder doet het al jaren goed bij mij! Lancome komt met een aantal nieuwe lipxproducten. Ik ben fan van deze rosy plump gloss. De nieuwe Unico Volume mascara van Collistar gebruik ik nu iedere dag en mijn wimpers zien er pico bello uit. 
Dit Becca X Chrissy palette heb ik in Barcelona gekocht bij Sephora en ben er tot op de dag van vandaag super blij mee! Vooral de highlighters gebruik ik iedere dag.
Dan hebben we tot slot de highlighter van Estee Lauder. Deze is zo mooi dat je hem ook door je foundation kan mengen. Maar meer voor een speciale gelegenheid. Anders gebruik ik hem voor mijn jukbeenderen. 

Reacties

IDM newborn fotografie

INSTAGRAM