CLARINS DOUBLE SERUM NEWEen van de meest geliefde en bestverkochte producten van Clarins word vernieuwd! Ik gebruik graag het Bi-serum en die koop ik ook altijd weer opnieuw omdat mijn huid flink wat hydratatie kan gebruiken. Maar dit serum doet eigenlijk zoveel meer.

De nieuwe Double Serum combineert de rijkdom van een olie zonder vettig effect met de smeltende textuur van een ultracomfortabele gel die de huid meteen gladstrijkt en haar een uniek gevoel van welbehagen verschaft. Pas op het allerlaatste moment worden de twee fasen vermengd, voor een buitengewone beleving bij het aanbrengen, als een tweede huid.
Om die nieuwe textuur te formuleren, hielden de Laboratoires Clarins rekening met de opmerkingen van de gebruiksters van Double Serum en werd de zintuiglijke kern behouden. Vervolgens werd de textuur getest door fervente gebruiksters van Double Serum om er zeker van te zijn dat zij diezelfde zintuiglijkheid ervaren.

Met zijn [20+1] krachtige plantenextracten, ontcijfert Clarins Double Serum de taal van de jeugdigheid om zo zichtbaar de tekenen van huidveroudering te bestrijden. Een uiterst geavanceerde formule met kurkuma extract, die de 5 vitale huidfuncties stimuleert, ontdekt in de Clarins laboratoria.

Na 7 dagen:
- Stralende huid;
- Verfijnde poriƫn en verminderde lijntjes;
- Zichtbaar jonger uitziende huid.

Geschikt voor alle huidtypen.


50ml  €105 www.clarins.com

Reacties

IDM newborn fotografie

INSTAGRAM