CLARINS SOS MASKS

Heel blij wordt ik altijd als er een pakketje van Clarins binnenkomt. Een merk naar mijn hart die ik in mijn tienerjaren(16-17 jaar) al ben gaan gebruiken en ik ook altijd wel weer bij terug kom hoeveel ik ook uit test. En zoals jullie weten ben ik dol op maskertjes dus toen deze 3 binnen kwamen ben ik ze direct gaan gebruiken!

SOS Pure
Evenwichtsherstellend kleimasker met het morenenbasterdwederik extract

 Een niet uitdrogende poedercrème textuur die snel intrekt en perfect is voor de gecombineerde tot vette huid. Het biologische morenenbasterdwederik extract helpt het glimmen van de huid te beperken en bevordert een matte huid.   Een combinatie van klei (witte + groene klei) die onzuiverheiden absorbeert, de huid verzacht en egaliseert en haar weer laat stralen.

"Bij het aanbrengen voel je echt dat je huid flink gaat tintelen. En dus zijn werking doet!

Het laat je huid niet droog/trekkerig achter."

SOS Comfort
 Voedend balmmasker met wilde mangoboter

Een rijke boter-crème textuur, die perfect is voor de zeer droge huid. De wilde mangoboter helpt de huid te voeden en te verzachten.  Mango olie helpt de huid te beschermen tegen uitdroging en de soepelheid van de huid te herstellen.

"Heerlijk. Allereest leek me dit de meest 'overbodige' omdat het niet echt een probleem aanpakt. Maar óh hij is heerlijk. Ik gebruik hem graag in bad bijvoorbeeld. Ook als je iemand ook een maskertje cadeau wil doen is deze perfect."


SOS Hydra
 Verfrissend hydraterend masker Met het Kalanchoë extract

Een verkoelende crème-gel textuur voor een perfect gehydrateerde huid.  
Het biologische Kalanchoë extract stimuleert de natuurlijke hydratatie van de huid op meerdere niveaus. Hyaluronzuur, de 'sponsmolecuul van de huid', houdt vocht binnenin de huid vast voor een direct 'vullend' effect


Vanaf oktober liggen ze in de winkel voor een prijs van €40,- ps.

Reacties

IDM newborn fotografie

INSTAGRAM