CLINIQUE PEP-START LIPS


Zodra ik deze producten uit de verpakking haalde was ik op slag verliefd. Dit zijn toch musthaves die je echt in je tas wil hebben zitten?

Clinique Pep-Start Pout Perfecting Balm is een combinatie van het on-the-go-gemak van een lipbalm en effectieve ingrediƫnten die uw lippen zacht, vol en gladder maken.

Een laagje is voldoende om onmiddellijke droge, fijne lijntjes zichtbaar te verminderen. Deze lippenbalm is verkrijgbaar in vier fruitige variaties: guava, kers en mandarijn, plus een transparante, kleurloze formule.


Zeg vaarwel tegen gebarsten lippen! Wilt u wakker worden met zachte, volle en gedydrateerde lippen? Dat kan met de nieuwe Pep Start Mask Restore Night Repair van Clinique: een lipverzorgingsmasker dat uw lippen de hele nacht beschermt en hydrateert. De formule is verrijkt met verzachtende en hydraterende ingrediƫnten.


Wat ik fijn vindt is dat deze voor de verandering ten opzichte van andere lipverzorgingsproducten dat deze geurloos zijn! Heerlijk als je het onder een lipstick wil gebruiken.
Wat ik jammer vindt is dat ik weinig merk en het gevoel heb dat ik vrij snel weer bij wil bijsmeren.

http://www.clinique.nl/


Reacties

IDM newborn fotografie

INSTAGRAM