THIERRY MUGLER AURA EAU DE PARFUM

Na een lange tijd lanceert Mugler weer eens een nieuwe parfum. En wat voor voor een! De flacon is heel mooi en het verhaal erachter is ook zeker mooi.


Aura Mugler belichaamt de drang naar het leven. Alle vrouwen die, wars van vooroordelen en dogma’s, klaar zijn om hun verlangens te verkennen en zelf het avontuur te beleven. Alle vrouwen die op zoek zijn naar authenticiteit, naar hun bijzonderheid. Alle vrouwen die op hun instinct vertrouwen om uitzonderingen te worden in een uitzonderlijke wereld. OriĆ«ntaals, groen en zinnelijk. Uw instinct, uw aura!

Buitensporig, verslavend, zoals alle Mugler parfums. De flacon is ontworpen door Thierry Mugler en is een waar kunstwerk. De inhoud van het hart is direct uit glas geslepen en ingezet in een metalen M. Dierlijk, diepgaand en krachtig. Plantaardig, sprankelend en speels. Het parfum bestaat uit drie harten. Het kloppende hart van het instinct; tijgerliaan, de basis van het parfum. Het plantaardige hart; rabarberblad en oranjebloesem; plantaardige frisheid, intens en bruisend. En het dierlijke hart, warm en katachtige sensualiteit door Bourbonvanille en wolfwood.

Dit object werd ontworpen door Thierry Mugler en vakkundig
uitgewerkt door een artiest voor het industrieel werd geproduceerd.
Het is een waar kunstwerk.
De inhoud van het hart is direct uit glas geslepen en ingezet in een
metalen M.

Een prachtige en bijzondere geur. Vrouwelijk.. en wat zachter als de bekende Alien en Angel.
Groen is een gewaagde kleur maar wel echt de kleur van nu als je het mij vraagt.
Ik denk dat het een populaire geur zal gaan worden!

Reacties

IDM newborn fotografie

INSTAGRAM