JULIETTE HAS A GUN METAL CHYPRE


  Onlangs ontving ik deze heerlijke luxe nieuwe geur van Juliette Has a Gun. In eerste instantie verwachte ik dat de geur iets te mannelijk en rauw voor mij zou zijn. Hij is vrij intens maar zo uniek en speciaal. Bij mij wordt hij een beetje meer poederig waardoor hij echt heel bijzonder wordt.  
Ik voel me een regelrechte #girlboss als ik deze op heb. Sterk, uniek en onafhankelijk.
Ja dit kan een geur met je doen ;) Nu zal ik je wat meer vertellen over de geur zelf.Metal Chypr√©. De vijfde creatie binnen de Luxury Collection. 

Van chypre naar Cyprus
Kneedbaar en rekbaar, koper is het oudste metaal dat met de hand kan worden bewerkt. De etymologische link met Cyprus – koper komt van het Latijnse cuprum, aes cyprium; erts van Cyprus – is ontstaan doordat er sinds 4000 v Chr veel koper werd gewonnen op het eiland. Dus dat chypre op een dag ook op deze manier terug zou linken naar Cyprus was in feite onvermijdelijk...
Metal Chypré
Een gedurfde remix van een klassiek akkoord, deze compositie is een moderne interpretatie van het 100-jaar oude chypre parfum (bergamot, amber, patchoeli) zonder haar karakter af te zwakken. Het is als een vereniging van haute parfumerie en designer parfumerie, een legering van vandaag en gisteren, een futuristische versie van een klassieker. Metal Chypré.
Chypre citrus
Top: bergamot, roze peper
Hart: iris, patchoeli essence, suède, extreme amber Basis: ambroxan, witte musk, tonka boon absolue

De looks
Strak en elegant geometrisch, de flacon en dop hebben een rosé gouden gloed als eerbetoon aan de hoofdrolspeler koper.

Binnenkort verkrijgbaar bij Skins Cosmetics. www.skins.nl
Ik ben FAN! Oja.. er hangt wel een prijskaartje aan. €240,- voor 75ml.

Reacties

IDM newborn fotografie

INSTAGRAM