KENZO WORLD INTENS

 In het najaar worden er niet alleen onwijs veel nieuwe mooie make-up collecties gelanceerd maar ook geuren. En vaak wat diepere en intenser. Ik zelf ben erg gevoelig voor mooie luxe verpakkingen zoals je van mij weet dus toen ik deze prachtige flacon ontving maakte mijn hart wel een klein sprongetje. Ik heb het over de nieuwe Kenzo World Intens. 
Kenzo World schrijft met zijn nieuwe parfum een nieuwe definitie van vrouwelijkheid. Achter het Eau de Parfum Intense schuilt een sterke, vastberaden vrouw met lef. Speciaal voor die vrouw ontwikkelden Francis Kurkdjian en Maïa Lernout een nieuwe interpretatie van het bloemenboeket van Kenzo World. Ze voegden bedwelmende fluweelzachte blauwe pruim toe, uitbundige pioenroos en jasmijn en verrukkelijke vanille. Een weelderige geur voor alle vrouwen die zichzelf durven te zijn. Kenzo World Eau de Parfum Intense, onthul je kracht.

De opvallende flacon is gemaakt van zwart rubber, roze goud en opaalglas. Alles verwijst naar de mix & match van de Kenzo-mode. De gommato dop is geïnspireerd op de iconische Kenzo Kalifornia-tassen, het chique metalen detail van roze goud doet denken aan de juwelencollectie 'THE EYE', de zachte touch van het melkglas... Samen benadrukken ze het esthetische aspect van deze radicale zienswijze door een ongebruikelijke visuele confrontatie uit te lokken. Van vooraan of van bovenaf bekeken ziet het oog er mysterieus en fascinerend uit, en geeft het zich prijs vanuit alle mogelijke invalshoeken...

€90,- (50ml)


Reacties

IDM newborn fotografie

INSTAGRAM