SISLEY BOTANICAL D-TOX


Al jaren was ik erg nieuwsgierig naar deze creme van Sisley.Helemaal in deze drukke hectische periode waarbij mijn huid wel even een flinke oppepper kan gebruiken!

Over het product.
Botanical D-Tox is een ontgiftende nachtkuur van een maand die werkt op het moment dat het celvernieuwingsproces in volle gang is, om zo de tekenen van vermoeidheid te bestrijden. De crème bevat een hoog percentage plantenextracten en stimuleert op drie belangrijke niveaus het ontgiftingsproces van de huid. Dit product bevordert de cellulaire ontgifting* (Rijstpeptide-extract), stimuleert het natuurlijke afweersysteem van de huid tegen oxidatieve stress** (Eenkorenextract) en heeft een stimulerende werking (Ginkgo Biloba-extract, Rozemarijnextract en Hopextract). De verfijnde geur van het product is te danken aan de etherische oliën, die tevens zorgen voor een heerlijk ontspannen gevoel zodra u het product aanbrengt. Aan het einde van de kuur is de teint helderder, zijn de tekenen van vermoeidheid verminderd, ziet het gezicht er uitgerust uit en straalt de huid weer. Niet-comedogeen. * ingrediënt ex vivo getest **ingrediënt in vitro getest

Druk tweemaal op het pompje en breng de crème aan op de schone, droge huid van het gezicht, de hals en het decolleté. Afzonderlijk of onder uw gebruikelijke nachtcrème te gebruiken. Een flacon is voldoende voor twee kuren van één maand.

Mijn bevindingen: Ik heb het nu 1 maand geprobeerd (de halve flacon, genoeg voor nóg een maand) en mijn huid ziet er goed gezond uit. Geen onzuiverheden of droogtelijntjes. En niet zo doorleefd als het zou moeten zijn met 2 banen, mijn blog en nog een baby die tandjes krijgt dus weinig slaap..
Waarschijnlijk gebruik ik de volgende kuur in het voorjaar!

€177,- 30ml


Reacties

IDM newborn fotografie

INSTAGRAM