BABY GIRL MUSTHAVES


Tijd om leuke baby musthaves met jullie te delen! Ik maak regelmatig 1 voor mijzelf (en jullie natuurlijk) maar ik bedacht me hoe leuk het is om eens voor Jolie 1 te maken.
Leuke items die je gewoon wil hebben voor je kleine meisje!
Dat iedereen altijd beweerde dat je amper nog voor jezelf winkelt als je kinderen hebt geloofde ik echt niets van. Minder winkelen? Maar ohhh ik bestel (want tijd om naar de stad te gaan winkelen hó maar) constant bij leuke webshops kleding voor Jolie. Het is verslavend mensen...

1: Sophie le giraffe is een van de meest populaire baby speeltjes (wij hebben hier de bijtring van voor Jolie) voor babies.
2: Dit te lieve tasje van Donsje Amsterdam maakt gewoon een stoere look helemaal af. Zowel voor jongens als meisjes. Ik hou er van. Maar ikzelf heb dan ook een tassen tic.
3: Dit lieve oud roze rokje van HM. Zo zoetjes.
4: Warme jassen tijd! Deze van de Zara van teddy stof staat zeker op mijn wishlist voor Jolie. Dan wil ik haar vast constant knuffelen.
5+6: Oke dit stoere lookje van Little Indians staat echt hoog op de wensenlijst. En touch van roze erbij en she's good to go!
7: Dit schattige bambi mutsje kwam ik tegen van het merk Smallable. Voor mij was dit merk nog onbekend maar wat een leuke dingen verkopen ze.
8:  Dit prachtige jurkje (in mijn favoriete kleur) van Zara van Cashmere is toch geweldig?
9: Donsje Amsterdam heeft echt de leukste handgemaakte leren kinderschoentjes.
Het eerste paar die ik had gekregen zijn inmiddels te klein. Jammer juist nu het tijd word voor schoentjes en ze de leeftijd krijg voor echt leuke outfitjes. Tijd voor een nieuw paar.


Reacties

IDM newborn fotografie

INSTAGRAM