YVES ROCHER REPERATIONMijn haar is de afgelopen paar maanden erg droog en futloos. Ik merkte duidelijk dat ik flink aan de gang moest met de juiste producten om het weer enigszins gehydrateerd gezond glanzend haar te krijgen. 
Ik kreeg een tijdje terug het nieuwste product van Yves Rocher opgestuurd: Nachtherstellende creme voor  droog of beschadigd haar. Wat een topproduct! Het ruikt niet alleen super lekker maar je merkte de volgende dag echt dat je haar veel zachter en verzorgd is. Toen ik eenmaal laaiend enthousiast was over dit specifieke product wilde ik wel heel graag meer uit deze lijn proberen. Ik gebruik nu alles!

Voedende en herstellende shampoo: Deze shampoo voor zeer droog of beschadigd haar herstelt het haar en maakt het sterker*. Het haar wordt soepeler, glanst en voelt zacht aan.
Verrijkt met Jojoba-olie vanwege de voedende werking en om uitdroging te voorkomen.

Voedende en herstellende conditioner:Deze conditioner voor zeer droog of beschadigd haar herstelt en voedt het haar, waardoor het soepeler en makkelijker doorkambaar wordt. Het haar krijgt zijn natuurlijke schoonheid terug en voelt weer heerlijk zacht aan.
Verrijkt met Jojoba-olie vanwege de voedende werking en om uitdroging te voorkomen.

Versterkend serum:Voor zeer droog of beschadigd haar. De lichte, vloeibare textuur van dit serum maakt het haar krachtiger en sterker. 
De Jojoba-olie die aan de formule is toegevoegd, heeft een voedende werking en helpt uitdroging voorkomen. Hierdoor breekt het haar minder snel en voelt het weer heerlijk zacht aan. 

Haarmasker voeding & herstel:Dit masker voor zeer droog of beschadigd haar herstelt, versterkt en voedt het haar intensief. Het haar wordt krachtiger en voelt lekker zacht aan.
Verrijkt met Jojoba-olie vanwege de voedende werking en om uitdroging te voorkomen.

Zeer prijsvriendelijk en kwalitatief zeer goede producten. Geschikt voor mensen met droog haar. Het maakt je haar iets vetter en dat is juist wat ik kan gebruiken.

Reacties

IDM newborn fotografie

INSTAGRAM