AUTUMN 2017 BEAUTY MUSTHAVES

Oh wat word ik blij als ik naar al deze prachtige producten kijk. Ik heb een selectie gemaakt van de mooiste beauty producten voor het najaar. Deze producten wil je gewoon hebben! Een selectie aan make-up, geuren en huidverzorging. Allemaal nieuwe launches. Kijk je mee?
Chanel heeft weer eens een nieuw geur toegevoegd in de parfum collectie: "Gabrielle" Een prachtig flesje as always! Een zuiver bloemig parfum. Een zonnige bloem opgebouwd rond 4 witte bloemen, 4 lichtpunten die herinneren aan de hoeken van de flacon. Een hart van exotische, romige en omhullende jasmijn. Met daarnaast de fonkelende groene, fruitige noten van ylang-ylang. Gevolgd door de zindering van frisse, sprankelende oranjebloesem. Om tot slot plaats te maken voor de tuberoos uit Grasse in de meest kostbare vorm.
Het is de bloem bij uitstek, een zuiver vrouwelijke, stralende en schitterende Chanel bloem.

Clarins komt ook met iets nieuws! Everlasting compact foundation. Ik had deze voorbij zien komen en raakte onwijs enthousiast! Helaas is de kleur niet juist voor mij en volgens mij bestaat hij dus ook niet in mijn kleur wat ik erg jammer vindt want ik lees er onwijs goede reviews over. En het doosje is ook zo prachtig dus wilde hem zeker even met jullie delen.
Deze prachtige Estee Lauder Double Wear Highlighting  Cushion Stick moet ik nog even benoemen want ik gebruik hem dagelijks en hij is zo mooi en handig in gebruik.
Dermalogica: Ik ben echt DOL op deze Precleanse Balm. Als ik hoor dat Dermalogica met iets nieuws komt dan wacht ik echt in spanning omdat het 1 van mijn favoriete merken is. Perfect voor deze periode dat ik veel shows loop en dus veel make-up draag en in de avond ik zeker double-cleanse.
Hier komt ook een aparte review + Give-away van!
Kenzo World een heerlijke rijke warme geur waarvan ik onlangs ook een apart artikel heb geschreven. Nieuw gelanceerd en past perfect in dit artikel.
Bobbi Brown heeft onlangs een vernieuwde concealer uitgebracht. Hij is heerlijk dekkend en gebruik hem nu dagelijks. Over het product: Geconcentreerd, sterk-gepigmenteerde dekking die zichtbaar donkere kringen verlicht en fijne vermoeidheidslijntjes verzacht in een ogenblik. De Instant Full Cover Concealer van Bobbi Brown is voor iedereen die een volledige dekking wilt onder de ogen met een gewichtloos gevoel en een natuurlijke finish. In één beweging geeft deze sterk-gepigmenteerde concealer een volledige dekking , voelt aan alsof u niets op hebt en verlicht donkere kringen in een ogenblik. De niet-droge formule helpt het natuurlijke vocht in de huid te balanceren voor een soepel en comfortabel gevoel. Daarnaast is de Long-Wear formule water-, transparantie en vochtbestendig gedurende de dag en zal deze niet tussen de fijne lijntjes onder het oog uitlopen.


Juliette has a gun Metal Chypre. Hier heb ik apart een artikel over geschreven. Een heerlijke luxe exclusieve parfum. Top: bergamot, roze peper
Hart: iris, patchoeli essence, suède, extreme amber Basis: ambroxan, witte musk, tonka boon absolue.


Nagel lakjes. Ik ben er dol op. Ik draag ze op het moment zeer weinig omdat ik tijdens de shows niets op kan hebben maar tussendoor knal ik er af en toe wel 1 op. En dan zijn de volgende 3 nieuw en echt favoriet voor het najaar:
Chanel: Dit kleurtje is echt mijn everyday favorite! Hij heet "New Dawn"
Kure Bazaar heeft ook een prachtig diep rode kleur: "Amore"
Collistar heeft een leuke samenwerking dit seizoen met Illy het bekend koffie merk. Deze bronzer is prachtig! Er zit een soft shimmer in. In de collectie zit ook een nagellak dat echt mijn kleur is dit seizoen: "Moka"  
Het prachtige nieuwe oogschaduw palette van Urban Decay: Naked Heat. Prachtige intense kleuren met voornamelijk rood-bruine tinten. Heel warm en daar hou ik van! Echt een musthave dit.
Lancome heeft prachtige lipglosses uitgebracht "L'Absolu velvet matte" voor het najaar. Ik heb de Rose Lancome en Avec Style. 
Caudalie's meest verkochte Beauty elixir komt nu tijdelijk in een speciale versie met een gouden dop. Ik ben daar natuurlijk erg gevoelig voor. Staat net even iets mooier in het kastje.
Tot slot deze prachtige lipstick van Givenchy!
Een stralende lippenstift die de lippen perfect vorm geeft en ze vol en levendig maakt. De formule van Le Rouge Givenchy zorgt voor fluwelen lippen met een vederlicht gevoel. De huls is bekleed met leder. Dit is de kleur (hij bestaat uit 2 kleuren in 1) "Sculpt'in Fuchsia" 

Zo, dat waren ze. De mooiste musthaves van dit seizoen. Ben je al hebberig geworden? ;)

Reacties

IDM newborn fotografie

INSTAGRAM