CHARLOTTE TILBURY DOLCE VITA EYESHADOWPALETTE

 Verliefd op dit prachtige oogschaduwpalette "Dolce Vita" van Charlotte Tilbury! 4 kleuren waarmee je een prachtige everyday look kunt maken. Er zijn weinig palletjes waarvan ik echt alle 4 kan gebruiken zonder iets toe te voegen of te vervangen uit een ander palette. Ik zal deze dus ook zeker vaak meenemen als ik een weekendje weg ga omdat het een lekker compact is.
Het pigment is lekker sterk en de kleuren heel warm. Voor dit najaar perfect maar zoals jullie weten draag ik dagelijks dit soort kleurtjes. En zeg nou zelf, het palette is toch een plaatje?

Hier kun je zien dat ik alle 4 de kleuren draag. Los van enkele lipsticks heb ik eigenlijk weinig ervaring met Charlotte Tilbury. Ze maakt niet alleen prachtige palettes maar ik hoor ook zoveel over haar highlighters etc.

Ik zal zeker vaker make-up van CT gaan reviewen!
En binnenkort komt er een artikel over de mooiste oogschaduwpalettes voor dit najaar waarin je deze ook weer terug kan vinden.

Reacties

IDM newborn fotografie

INSTAGRAM