DERMALOGICA PRECLEANSE BALM + GIVEAWAY


Dermalogica heeft onlangs een fantastisch nieuw product gelanceerd. De Precleansing balm.
PreCleanse Balm is stap 0 in Dermalogica's dubbele reiniging. Stap 0 verwijdert alle make-up en ander in olie oplosbaar vuil. Stap 1 verwijdert al het overige in water oplosbare vuil en onzuiverheden. De meegeleverde reinigingshandschoen zorgt voor een nog effectievere reiniging en maakt aanbrengen van de balsem nog makkelijker. Breng de balsem aan op een droog of ietwat vochtig gezicht en masseer in met de reinigingshandschoen. Schuim een beetje op en verwijder met water.

Ik ben echt onwijs fan zoals gewoonlijk van de Dermalogica producten. Altijd fijn een extra toevoeging in mijn reinigingsritueel. Hij maakt de huid heerlijk zacht en schoon.

Tot slot heb ik een leuke give-away voor jullie! 
Ik heb een aantal travel-size precleansingbalms gekregen waarvan ik 1 zelf houd voor het reizen en 2 ga ik er dus weggeven!
Wat je hiervoor moet doen? Mij en Dermalogica op Instagram volgen.
Laat me via een email weten dat je meedoet: idm.blogspot@hotmail.com
De winnaar zal vrijdag 10 november gekozen worden.
Liefs en succes!

Reacties

IDM newborn fotografie

INSTAGRAM