KENZOKI

Inmiddels ben ik vrij gehecht aan mijn vaste huidverzogingsproducten maar ik test regelmatig iets nieuws uit. Maar vaak is dit onder hetzelfde merk. Ik was enorm bij verrast toen ik deze producten van Kenzo uit de KenzoKI verzorgingslijn ontving. Nóg blijer was ik met het resultaat!
Dagelijks gebruik ik nu deze producten. de geur is heerlijk!

Mijn huid heeft ook echt producten nodig die mijn huid doen stralen aangezien ik als inmiddels moeder van een dochter van 1 te weinig tijd heb om te ontspannen/ goed slapen en ik ook tijdelijk geen bad-avondjes heb (snik snik!) nu we een nieuw huis hebben waarbij de badkamer nog verbouwd moet worden. Dus af en toe even lekker uitgebreid douchen en een uitgebreid verzorgingsroutine laat ik zeker niet aan me voorbij gaan.

Crème De Lotus Sacred
De Heilige Lotus, een elegante, sterke bloem van eeuwige schoonheid, heeft de ideale concentratie Heilige Lotus Alchemie om de huid te beschermen en te regenereren en de tekenen van huidveroudering* te vervagen. Meteen bij de eerste toepassingen lijken de rimpels en lijntjes dankzij Belle de Jour Sacred Lotus Face Cream opgevuld. De huid is soepel, voelt aangenaam aan en de teint is stralend. Geleidelijk aan krijgt het gezicht haar ovale vorm terug. De gerevitaliseerde huid is gladder en voller. Het gezicht krijgt de vorm van zijn jeugd terug

Sacret Lotus Face Oil.
Deze extra fijne zintuigelijke olie omhelst de huid, een nieuwe belangrijke stap in de anti-verouderingsroutine *. In het hart van de formule transformeert de Heilige Lotus Alchemie de sensatie van plezier in effectiviteit door de jeugdigheid te behouden en het opvullen en verminderen van de tekenen van veroudering.
Vanaf de eerste keer aanbrengen is de huid ideaal gevoed en gehydrateerd. Er ontstaat een nieuwe glans. De huid lijkt dag na dag zichtbaar jonger alsof het bespaard is gebleven van de negatieve effecten van tijd. Gerevitaliseerd, de huid lijkt licht beter te kunnen opnemen, dit zorgt voor een stralend gelaat.

www.kenzoparfums.com

Reacties

IDM newborn fotografie

INSTAGRAM