CHANEL LA CREME MAIN

Chanel heeft onlangs iets leuks gelanceerd wat naar mijn idee helemaal nieuw is in hun assortiment en ik vind het helemaal leuk! Een handverzorging in een vorm van een soort eitje. De geur is heerlijk! En deze wil je toch in je handtas hebben zitten?!

Een complete verzorging voor handen en nagels die de huid hydrateert, verzacht en verheldert. De verslavende, smeltzachte textuur wordt onmiddellijk opgenomen door de huid, zodat je onmiddellijk na het aanbrengen je handen weer vrij hebt. De handen worden perfect gevoed, voortdurend gehydrateerd en delicaat geparfumeerd

Het hart van de formule van LA CRÈME MAIN bestaat uit twee, elkaar aanvullende, ingrediënten afkomstig van emblematische bloemen van het Huis: was van meiroos en extract van iris pallida.
De bloemenwas van meiroos, waarvan de bloem exclusief door CHANEL in Grasse wordt geteeld, verzacht de huid, strijkt haar glad en legt er een beschermend laagje over dat uitdroging voorkomt. Het extract van iris pallida geeft LA CRÈME MAIN haar verhelderende eigenschappen.
Leuk toch?! Ideaal ook als kerstgeschenk om te geven (welke vrouw wil dit nou niet?!)Reacties

IDM newborn fotografie

INSTAGRAM