LANCOME PRECIOUS CELLS LOTION + MASQUE

Onlangs ontving ik 2 prachtige producten van Lancome uit de Absolue Precious Cells collectie.
De flacon en pot zien er echt prachtig uit door de rozenblaadjes zie je ziet zitten!

Absolue illustreert hoe de natuur gesublimeerd kan worden door de wetenschap. De lijn is een ode aan de roos in al haar vormen. De symbolische bloem van Lancôme is een eindeloze bron van inspiratie en ontdekkingen, en was terecht de muze van Armand Petitjean. Het was dan ook niet te verwonderen dat hij in 1974 de rozenkweker Georges Delbard de opdracht gaf een roos te kweken die de naam van Lancôme zou dragen. Zo ontstond de Lancôme-roos. Lancôme-roos, Centifolia, Damascusroos… elke Absolue-creatie bevat verschillende rozenextracten die Lancôme selecteerde en dankzij een uitgekiende assemblagetechniek versterkte. Resultaat van deze baanbrekende expertise is een uitzonderlijk huidherstellend effect waarvan elke roos een origineel facet belichaamt.

In 2017 schrijft Lancôme verder aan het Absolue-verhaal met twee nieuwe creaties in het gamma Absolue Precious Cells: in het Masque Nourrissant et Revitalisant, en de Lotion Revitalisante staat de roos meer dan ooit centraal.


Masque Nourrissant et Revitalisant à la Rose Het revitaliserende masker is een rijke gel met een infusie van echte rozenblaadjes, heerlijk fris en delicaat geparfumeerd met de Absolue-geur, le Jardin des Thés, in een betoverende nieuwe bloemenversie. Het masker wordt een à twee keer per week gebruikt als alternatief voor de nachtcrème. Het wordt met de vingertoppen in een royale laag op gezicht en hals aangebracht, met uitzondering van de oog- en lipcontouren. Na 10 minuten wordt het resterende product verwijderd.

Lotion Revitalisante à la Rose De kalmerende, frisse en subtiel geparfumeerde revitaliserende lotion heeft een lichte geltextuur met een infusie van authentieke rozenblaadjes die op de huid vloeibaar wordt. De lotion is geknipt om de huid voor te bereiden op het serum en de dagcrème, en kan ook ‘s avonds gebruikt worden om de huid voor te bereiden op het revitaliserende masker.

Vooral het masker vindt ik heel fijn om te gebruiken! Ik ben zoals jullie weten dol op maskers. Hij is erg verfrissend en laat de huid stralen.

Reacties

IDM newborn fotografie

INSTAGRAM