CLARINS SPRING SUMMER 2018 MAKE-UP

 Prachtig al die mooie nieuwe make-up producten bij elkaar. Toen ik een doos met deze producten ontving ben ik als een gek gaan uitpakken.. Heerlijk. Dat het om de lente/zomercollectie gaat speelt natuurlijk ook een grote rol. Weer een stapje dichterbij, bye bye winter!
Laat ik beginnen met het prachtige Stylo 4 Couleurs 07 "Lovely Rose" oogschaduw palette. Frisse roze-tinten waar ik zelf niet snel voor zou gaan om dat ik wat wat graag vast houd aan mijn veilige bronze kleurtjes. Maar eigelijk denk ik ergens dat dit best mooi gaat staan!


Na de lanceringen Joli Rouge en Joli Rouge Brillant introduceert Clarins nu Joli Rouge Velvet!
Clarins herintroduceert haar iconische lipstick in een nieuwe matte versie: de zeer zintuiglijke formule biedt hetzelfde niveau aan hydratatie en is verrijkt met biologische zeekraal en biologische abrikozenolie die een fluwele, gladde afwerking bevorderen zonder de lippen uit te drogen.
Mat is niet helemaal mijn ding hoewel je het momenteel zo veel ziet! Maar hiervoor maak ik graag een uitzondering. Om nog specifieker te zijn heb ik het over de rode " 
Prachtig! Hij zit al vast ingepakt voor mijn trip naar Parijs. Tijdens een luxe diner ofzo.
De 4 kleurtjes die je op de foto ziet:
Joli Rouge Brillant 744S Plum, Joli Rouge Velvet 742V Joli Rouge, Joli Rouge Velvet 759V Woodberry and Jolie Rouge 757 Nude Brick.


SOS Primer 00 universal light.
Clarins herintroduceert haar iconische lipstick in een nieuwe matte versie: de zeer zintuiglijke formule biedt hetzelfde niveau aan hydratatie en is verrijkt met biologische zeekraal en biologische abrikozenolie die een fluwele, gladde afwerking bevorderen zonder de lippen uit te drogen.
Totaal zijn er 6 kleuren:

Universal light: Boost vooreen stralende huid.een s.tralende huid Rose
Pink: Minimaliseert tekenen van vermoeidheid.
Peach Camoufleert imperfecties.
Coral Minimaliseert vlekken.
Green Vervaagt roodheid.
Lavender Egaliseert de gelige huid.Tot slot 2 prachtige nieuwe kleuren toegevoegd aan mijn favoriete "Eclat Minute" balms.
Een weldadige balm met een verrukkelijke snoepgeur en een subtiel gekleurde glans maken de lippen direct voller, gehydrateerd en stralend.
Dit zijn de kleuren "07 Hot Pink" en" 08 Plum" .Alle producten kun je vanaf medio feb/maart vinden in de winkels! Hudson Bay bijvoorbeeld.

Reacties

IDM newborn fotografie

INSTAGRAM