NEW LANCÔME MAKE-UP

I loveee Lancome make-up en onlangs heb ik een mooie collectie aan producten mogen ontvangen.
De 3 producten die voor mij toch wel echt uitblinken zijn de Click & Glow stick, highlighter in cushion form en de Teint Idole Ultra Longwear Foundation Stick. Kortom: Allemaal musthaves! Kijk je mee?
Ik begin met de Cushion highlighter by Olympia Le-Tan. Prachtig en zeer uniek om deze in cushion vorm te hebben. Ik kende het nog niet en het doosje is alleen al een plaatje om naar te kijken.
  Ook is er een lekkere lipbalm toegevoegd in het assortiment: "L'Absolu Rouge  Lipstick"en ik ben dol op lipbalms helemaal als ze er toch net iets luxer uitzien.
Dan de foundation stick. Ik vind dit type foundation fijn om mee te nemen en het geeft altijd een mooie dekking.
De foundation kan in laagjes worden aangebracht en geeft een natuurlijke, matte finish. Hij is erg veelzijdig en kan gebruikt worden als foundation, om de teint bij te werken, als concealer voor vlekjes of als contouring.
Dan de Click en Glow stick. I loveeeee it! Prachtig intens en omdat het liquid is blijft het super lang zitten. Echt een mooie golden glow. Niet te zuinig!
Qua oogschaduw is de Ombre hypnose stylo uitgekomen. Ik heb de kleur 20 "Rubis".
Een mooie roest-achtige kleur (roodbruin) en vooral handig om mee te nemen ook!

Er zijn verder wat verschillende L'Absolu  glosses uitgekomen waaronder de Rosy Plump en dat is echt mijn favoriet! Na het aanbrengen gaan je lippen tintelen en dus worden ze iets voller. 
Blij dat ik deze beauties welkom mag heten in mijn stash!

Reacties

IDM newborn fotografie

INSTAGRAM