URBAN DECAY HEAVY METALS METALLIC EYESHADOW PALETTE

 Nog ruim voor de feestdagen ontving ik dit prachtige palette van Urban decay. Een tikkeltje "out of my comfort-zone" qua kleuren. Dat ik van mooie shimmers houd is natuurlijk geen verassing!
Het liefst mix ik mat en shimmer. Er zitten hier hele mooie kleuren in. Vooral de rechterzijde (zie de eerste foto hieronder) zijn echt mijn kleuren. Het pigment is ook wel erg sterk zoals we gewend zijn van Urban Decay. De andere selectie kleuren (zie foto 2 hieronder) zijn mooi voor af en toe als je voor een totaal andere look wil gaan.

In dit limited edition Heavy Metals Metallic Eyeshadow Palette zitten we 20 van de populairste metallic oogschaduwtinten ooit. Elk van hen is nieuw en exclusief. Geef jouw look een vleugje glamrock overdag of ga voor full-on metal voor een avondje uit. Dit palette heeft alles wat je nodig hebt voor eindeloze mettalic looks – van opvallende juweeltinten als Amp (een metallic blauwgroen met hoog killergehalte) en Twisted (glinsterend goud) tot flatterende neutrals als Demo (brons-roze) en Afterparty (een verbluffend metallic rood). Alles is georganiseerd per kleur: helder links,
neutrals rechts.

Elke kleur van Heavy Metals Metallic Eyeshadow Palette heeft een fluwelige textuur die perfect kan worden aangebracht, een uitzinnige kleur geeft & blends like a dream.
 Dan hebben we de troublemaker mascara: Troublemaker Mascara geeft je wimpers een ongekende hoeveelheid volume. Deze formule separeert de wimpers, geeft ze een verlengend effect en meer volume terwijl het borsteltje elke wimper bedekt met een intens zwarte kleur. Deze mascara biedt alles wat je nodig hebt voor langere, vollere, badass wimpers. De formule brengt soepel aan zonder te klonteren, dus gebruik zoveel je wilt. Hoe meer Trouble, hoe beter!


Al met al vindt ik het een prachtig palette maar zal ik er niet zoveel gebruik van maken als van de NAKED palettes. Vanwege de combinatie van mat en shimmer. Shimmers zijn hot dit seizoen maar persoonlijk draag ik dagelijks ook naar werk oogschaduw en dit is meer geschikt voor een feestje.
Gelukkig heb ik die wel genoeg gepland voor 2018!

De Mascara is fijn! Normaal ben ik meer van de gewone grote borstels ipv kammetjes borstels maar deze maakt mijn wimpers wel mooi gesepareerd. Sex-proof? (zoals het beloofd) Zeker.

Heavy metals metallic eyeshadowpalette €59,-

Reacties

IDM newborn fotografie

INSTAGRAM