ESTEE LAUDER PURE COLOR ENVY LIQUID LIP COLOR


Onlangs kreeg ik prachtig perspakket van Estee Lauder binnen! Ik maakte oprecht even een sprongetje. In een prachtige kleurrijke doos waar je gelijk een warm lente-gevoel bij krijgt.
6 prachtige kleuren met voornamelijk matte 


Een sublieme collectie intens verzadigde vloeibare lipkleuren in drie uitgesproken
finishes. Maak een ongekend stijlvol statement in vloeibare matte pigmenten. Eis de aandacht
op met gewaagde metallic tinten die je lippen hullen in een schitterende glans. Of straal
zelfverzekerd in verleidelijk glanzend vloeibaar vinyl. Welke tint of finish je ook kiest, je lippen
veranderen in een onweerstaanbaar kunstwerk van sprankelende kleuren.


Mat:
Bereid je voor op een vleugje matte mystiek. De lichte, langhoudende vloeibare formule van Pure Color Envy Liquid Matte Paint-On Liquid LipColor is volledig dekkend. De rijke pigmenten voorzien je lippen van een intens laagje matte kleur. Creëer in één beweging diepte, dimensie en definitie met deze vloeibare tinten, die moeiteloos acht uur houden zonder uit te lopen.

Metallic
Gewaagde metallic tinten die steevast leiden tot jaloerse blikken. Pure Color Envy Liquid Metallic PaintOn Liquid LipColor hult de lippen in een explosieve, dimensionale kleur en glans, zonder ze uit te drogen.
De intensiteit is werkelijk ongekend. De glanzende metallic finish is verrijkt met kleine en grotere pareldeeltjes die het licht vanuit elke hoek reflecteren. De rijke, vloeibare chroomformule hydrateert direct en is heel precies aan te brengen, voor volle, zachte lippen en een kleur die urenlang houdt.Vinyl
De glans van vinyl krijgt een nieuwe dimensie. Pure Color Envy Liquid Vinyl Paint-On Liquid LipColor voorziet je lippen van een uitgesproken, levendige kleur met een sterk glanzende en langhoudende finish. De lichte gel is eenvoudig en precies aan te brengen en geeft direct een weelderige, vochtige glans. Elke glinsterende tint accentueert de natuurlijke vorm van de lippen voor meer dimensie.
 De lippen lijken voller, gehuld in een sensueel laagje hoogglanzend vinyl.

De volgorde: 
303 Controversal, 302 juiced up, 109 Laque Lover, 403 Strange Bloom( my fav!), 406 Liquid Desire, 311 Cream Sexy.
Er is zoveel keuze in kleur en formule! Ik vindt ze prachtig. 
Strange Bloom heb ik een hele shop middag opgehad inc eten en man die is langhoudend. Na het swatchen kreeg ik hem ook bijna niet van mijn hand af..


Reacties

Een reactie posten

IDM newborn fotografie

INSTAGRAM