MATRIX BIOLAGE HYDRASOURCE

 Jaren terug heb ik eens kennis gemaakt met het merk Matrix Biolage. Dan heb ik het echt over ruim 10 jaar geleden. Ik gebruikte toen al vrijwel alles van salonmerken en ik kwam na wat advies bij een gel uit van dit merk. Wat me bijstond is dat hij zo lekker rook! Ik heb er ook zeker minimaal 5 tubes van verslonden.. tot ik weer wat nieuws wilde proberen.. want zo gaat dat. Helemaal als beautyblogger.

Onlangs zag ik ergens deze Hydra Source lijn voorbijkomen en dacht, laat ik het weer eens proberen!
Mijn haar kan namelijk echt wel wat verzorging gebruiken op het moment. Ik fohn het vaak maar jullie weten dat krullen sowieso iets droger zijn. Daarom besloot ik de lijn uit te testen. 

Hydrasource Shampoo is een vochtregulerende, mild reinigende shampoo speciaal voor je droge haar. Deze shampoo bevat aloë vera. Het helpt het vochtgehalte in je haar in balans te brengen en zorgt dat je haar zachter en meer handelbaar wordt. De shampoo is vrij van parabenen en tevens geschikt voor droog haar wat gekleurd is!

Hydrasource Conditioner is een intensieve, vochtregulerende conditioner speciaal voor je droge haar. Geschikt voor normaal tot dik haar. Deze conditioner bevat aloë vera. Het helpt het vochtgehalte in je haar in balans te brengen en zorgt dat je haar zachter en meer handelbaar wordt. Ook ontwart het je haar direct en sluit het je haarschubben om vocht vast te houden. Hydrasource Conditioner is tevens geschikt voor droog haar wat gekleurd is.

Hydrasource Mask is een intensief, vochtregulerend haarmasker speciaal voor je (zeer) droge haar. Hydrasource Mask hydrateert je haar intens. Dit haarmasker bevat aloë vera. Het helpt het vochtgehalte in je haar in balans te brengen en zorgt dat je haar zachter en meer handelbaar wordt. Deze diepgaande haarverzorging helpt ook je glans terug te krijgen. Hydrasource Conditioner is tevens geschikt voor droog haar wat gekleurd is.


En ik ben onwijs enthousiast!  De geur... wat een verwenmomentje! Douchen/baden is voor mij echt een ultiem ontspan en verwen momentje dus daarbij zijn geuren voor mij heel belangrijk. Ik herkende deur direct hoewel dit een andere lijn is als ik toen ooit gebruikt heb. Een heerlijke typische Biolage geur zal ik maar zeggen.

Mijn haar is zacht, verzorgd en glanzend. Ik ga deze producten als ze op zijn zeker weer aanschaffen.

Reacties

IDM newborn fotografie

INSTAGRAM