OOTD: WITH MY CHANEL GST

 Tijd voor een outfit of the day! Ik heb onlangs 2 nieuwe items kunnen toevoegen aan mijn gardarobe. Nou eigelijk zelfs 3 want het rokje is ook vrij recent gekocht. Het rokje komt van MyJewellery. Ik draag weinig rokjes eigelijk vrijwel altijd jeans.. en rond de feestdagen vond ik het wel leuk om even wat anders aan te doen. Ook geen jurkje maar gewoon een rokje. Hij heeft een beetje glitters maar die zie je niet op de foto.Dan de TRUI. Een prachtige combinatie van Mohair, wol, nylon en elestan. Hij is van het merk Moss Copenhagen. Toevallig heb ik daar nog 1 trui van en dat is ook echt mijn favoriet! De zacht grijze kleur, de fitting. Hij is echt heel mooi! Ik ga er nog jaren plezier van beleven ik weet het zeker.


Tot slot. DE. TAS.
Wat een juweeltje hé? Ik heb mijn Chanel 2.55 beige weg gedaan en ben voor de Giant Shopping Tote gegaan. Een wat groter (lees praktischer!) formaatje. Voor naar werk bijvoorbeeld. De andere was meer een avond tas en dan ging ik toch sneller voor de kleine zwarte.
Ik ben er onwijs blij mee! Uiteraard ook weer vintage gekocht.
Reacties

IDM newborn fotografie

INSTAGRAM