CHANEL COCO MADEMOISELLE EAU DE PARFUM INTENSE

 Hoera! Chanel lanceert een nieuwe editie van mijn favoriete COCO MADEMOISELLE: Namelijk de "eau de parfum intense" 

 In 2001 zag een onverwachte formule het licht die een olfactorische beweging op gang bracht.
Een tweeledige compositie die de frisheid van citrus combineert met de sensuele golf van zuivere patchoeli. Een houtgeur van een nieuw tijdperk, opgefrist, gefractioneerd en gezuiverd, die alleen zijn hart over de huid laat huiveren. Ontworpen voor rebelse karakters die van elegantie houden, kwam COCOMADEMOISELLE met een nieuwe manier van verleiden. 

In 2018 bevestigt COCO MADEMOISELLE haar plaats opnieuw. Met vastberadenheid trouw aan haar oriëntaalse wortels, richt COCO MADEMOISELLE Eau de Parfum Intense zich tot vrouwen die hun uitspattingen, hun passies en hun buitensporigheden met een gulle lach accepteren. Een betoverend parfum dat niemand onverschillig laat, samengesteld voor verleidelijke vrouwen die niet snel vergeten willen worden. Een creatie voor dames die er nooit genoeg van krijgen…

MADEMOISELLE zo kenmerkende fruitig accent. Maar na enkele minuten klampt de patchoeli uit
Indonesië zich vast en werkt zich al wentelend om de hartnoten van roos en jasmijn omhoog. Om het magnetisme en de geurervaring te vergroten, combineerde parfumeur Olivier Polge een grotere verhouding patchoeliblaadjes met een amberachtig akkoord bestaande uit een absolue van tonkaboon en een absolue van vanille uit Madagaskar. Een subtiele manier om de contouren van de patchoeli meer diepte te geven en COCO MADEMOISELLE nog verslavender te maken.

En wat denk jij? Ga je hem aanschaffen?

Reacties

IDM newborn fotografie

INSTAGRAM