BEAUTY ON MY BEDSIDETABLE


Ik was druk met het inrichten van onze nieuwe slaapkamer en ik bedacht me dat het leuk zou zijn om te delen met jullie wat ik allemaal naast mijn bed heb liggen qua beauty-items.
In deze mooie box! Het ziet er zo mooi uit.Hands
 Ik ben dól op handcremes. Ik heb ook altijd droge handen omdat ik mijn handen veel was. Voor het slapengaan doe ik altijd een dikke laag op. Ik wissel af met de Kiehl's Ultimate Strenghte Hand Salve en de Chanel La Ceme Main. Die van Kiehls ruikt echt naar spa en die van Chanel naar heerlijk luxe!
Lips
Ook qua lipenbalsem wissel ik af. De Rosebud Salve is al jaren favoriet. Af en toe wil ik mezelf ook pamperen met iets luxer en daar heb ik de ByTerry voor. Vorig jaar in Parijs gekocht voor een belachelijk hoge prijs maar ik moet zeggen hij is wel echt heel fijn!

Hair
Haar elastiekjes! Ik draag mijn haar altijd in een grote knot op mijn hoofd.


  Skin
 Voor onder de ogen smeer ik graag een beetje van Estee Lauder's Advanced night repair Eye Concentrate Matrix. Omdat de nachten helaas altijd te kort zijn en ik het begrip uitslapen niet meer ken. 
Body
Soms wil je even lekker je armen insmeren of je hals voor het slapen gaan. Niet alleen om lekker te ruiken (deze is heerlijk!) maar ook zeker om de huid te hydrateren. Deze English Pear and Fresia van Jo Malone London is perfect.
Fragrance
Heerlijk is deze COCO Mademoiselle eau de parfum intense. Blijft lang zitten en hij zo vrouwelijk!
Tja de man wil ook wat ;)

Eyes:
Langere wimpers! Wie wil dat nou niet. Ik ben weer opnieuw begonnen met deze van Aphro. Iedere nacht voor het slapen gaan doe ik een beetje serum op mijn bovenwimpers.

Reacties

IDM newborn fotografie

INSTAGRAM