CHANEL HYDRA BEAUTY MASQUE DE NUIT CAMELIA


Ik ben dol op de hydra lijn van Chanel en er is een nieuw topproduct aan toegevoegd!


s Nachts vormen zich fijne dauwdruppeltjes op de camelia die haar helpen om beter te ademen en al haar schoonheid te onthullen. De Researchafdeling van CHANEL liet zich inspireren door dit natuurlijke fenomeen voor de creatie van HYDRA BEAUTY Masque de Nuit au Camélia. Een masker voor de nacht met een crèmetextuur die verandert in waterdruppeltjes om de huid te helpen ‘s nachts meer zuurstof op te nemen. Bij het ontwaken zijn de tekenen van vermoeidheid verdwenen, zijn de gelaatstrekken uitgerust en is de huid gladgestreken. De teint ziet er stralend fris uit.

In een verstedelijkte wereld met een intens ritme raakt de huid dagelijks verstikt, gedehydrateerd en uitgeput. 's Nachts is het moment waarop de huid op adem kan komen en zich weer kan opladen met vitale elementen.
Bij het ontwaken is de huid gehydrateerd en verstevigd. De tekenen van vermoeidheid zijn verdwenen, de gelaatstrekken zijn uitgerust en gladgestreken. De teint ziet er zelfs na een korte nacht stralend fris uit!


Ik vindt hem echt heerlijk! De bekende geur die er in zit is zo heerlijk fris, de structuur is zeer fijn. En tot slot, het doet wat het zegt: de volgende dag zie je er stralend uit. Dat willen we natuurlijk allemaal!


Reacties

IDM newborn fotografie

INSTAGRAM