CHARLOTTE TILBURY HOLLYWOOD FLAWLESS FILTER

Charlotte Tilbury echt, ik kan er geen genoeg van krijgen en sinds ik het merk helemaal heb ontdekt sinds een tijdje lijkt ieder nieuw product een groot succes bij mij te zijn.

Hollywood Flawless Filter is nieuw revolutionair product, een aanpasbare teint booster voor super glowy huid in seconden! Het heeft de veelzijdigheid van een primer, de mega-watt-glow van een highlighter en de perfectionerende eigenschappen van je favoriete digitale filter. Met fantastische ingrediënten, een soft-focus-effect, verheldert het de huid en laat lijnen en poriën er gladder uitzien. 
Wat maakt Hollywood Flawless Filter zo magisch?
- Het is de ultieme highlighter cebrity-skin-filter-in-a-bottle! Dit product werd geboren op de rodeloper en is geïnspireerd door technologie waardoor het geschikt is voor het dagelijks leven. De huid ziet er zowel op het scherm als in het echt geweldig uit.
- De gladmakende airbrush-polymeren rollen over de huid voor een poriënverfijnende, romige finish.
- Glossy Oil is een lichtgewicht vochtinbrengende olie die het licht reflecteert en licht toevoegt aan het gezicht, waardoor donkere delen ophelderen.
- Fijne poeders zorgen voor een soft-focus, maken lijnen en porïen gladder en minder zichtbaar, zowel op camera als in het echt.
- Porcelain Flower Extract is een verhelderend ingrediënt dat afkomstig is uit een Thaise bloem met natuurlijke antioxidanten en ontstekingsremmende eigenschappen om de microcirculatie te verbeteren en de huid helderder te maken.
- Ideaal voor een super glowy huid, of je nu een subtiele gloed of een mega-watt-teint wilt.Ik neem hem ook graag mee naar modellenklusjes! Een perfecte glow op de catwalk is natuurlijk wel een must-have.

Verkrijgbaar op DeBijenkorf.nl (hij is zelfs nu tijdelijk uitverkocht zie ik)
Op de website van Charlotte Tilbury zelf kun je precies zien bij het product en kleur hoe het staat op een model met een vergelijkbare huidskleur. Zo fijn! Want dit soort producten kocht ik nooit online omdat het teveel risico is het gokken van de juiste kleur.
Ook leuk om te zien op de Instagram van CT zie je vaak hoe ze de producten aanbrengt.
PS: hij kost €40,-


Reacties

IDM newborn fotografie

INSTAGRAM